• 0
  • 150€ mes

Els Impostos no estan inclosos en el preu. Visites amb cita prèvia. Consulteu les condicions de cada Co-Pack en www.lamardecreatius.es

Oferta vàlida fins:

Informació de l'oferta

Estar visible a les xarxes socials té enormes avantatges per a una empresa i s'ha de fer mitjançant una bona estratègia de comunicació, segons els objectius i el posicionament de marca al que l'empresa aspiri a arribar. Els Co packs són uns packs que hem desenvolupat, basant-nos en uns estàndards que ajudaran a crear un posicionament de marca a petites i mitjanes empreses amb l'objectiu de transmetre confiança i proximitat als seus clients i/o public potencial.
 
Co pack BASIC
 
INCLOU:
Engegada de les xarxes socials. (Nomenar administradors i /o gestors). Se li dedicaran 3 hores aprox.(matí o tarda) per a la seva correcta engegada i explicació bàsica al responsable de l'empresa que portarà el seguiment.
Gestió de 3 xarxes socials a valorar, (temes relacionats amb el sector de l'empresa que creïn interès als seus seguidors) recomanables:
Facebook (3 posts a la setmana)
Google + (1 post a la setmana)
Instagram (2 post a la setmana)
Un reportatge de fotos al mes (Empresa, empleats, productes..) adaptacions d'aquestes fotos amb el logo de l'empresa.
Descomptes en disseny gràfic
 
NO INCLOU:
Campanyes de pagament a les xarxes socials triades.
Disseny gràfic personalitzat (ni targetes, cartells, vídeos, imatges de compra, flyers, catàlegs, etc.).
Gestió de pàgina web o blog.
Formació sobre Social mitjana Manager als responsables de l'empresa que portin el seguiment d'aquest Pack. (En el cas que no vulguin continuar amb el Pack Basic mensual en finalitzar els 3 mesos, es farà el canvi d'administrador o gestor però es recomana fer un curs específic sobre community manager per a empleats).
Concursos en Facebook (demanar preus d'aquest extra, es realitzarà mitjançant una aplicació de Facebook) (és molt important detallar les condicions d'aquest concurs; dates, premis, jurat, tec.. Per no crear mal entesos)

LA MAR DE CREATIUS

Oferta vàlida fins

  • Dissabte, 30 de setembre de 2017

Temps restant

On trobar l'oferta

Comparteix l'oferta