MENUS DE SANT ESTEVE
Dijous, 26 de desembre de 2019
MENÚ A
Croquetes casolanes de peix i marisc
Tonyina en escabetx amb vinagreta de verdures
Sèpia a la planxa amb ceba caramel·litzada
***
Canelons tradicionals
***
Entrecot de vedella de Girona amb salsa de moixernons
***
Escuma de xocolata blanca amb fruites vermelles i galeta oreo
CELLER
VI BLANC
Petit Caus
Can Ràfols dels Caus | D.O. Penedès
VI NEGRE
Can Feixes Negre Tradició
Huguet de Can Feixes | D.O. Penedès
CAVA
Perelada Brut Nature
***
Aigua mineral
Cafès i infusions
Precio: 49,50€ (IVA inclòs)
Nota: Previa reserva per taula completa
MENÚ B
Croquetes casolanes de peix i marisc
Tonyina en escabetx amb vinagreta de verdures
Sèpia a la planxa amb ceba caramel·litzada
***
Canelons tradicionals
***
Llobarro amb salsa verda
***
Escuma de xocolata blanca amb fruites vermelles i galeta oreo
CELLER
VI BLANC
Petit Caus
Can Ràfols dels Caus | D.O. Penedès
VI NEGRE
Can Feixes Negre Tradició
Huguet de Can Feixes | D.O. Penedès
CAVA
Perelada Brut Nature
***
Aigua mineral
Cafès i infusions
Precio: 49,50€ (IVA inclòs)
Nota: Previa reserva per taula completa