Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Nuye. Companyia de Circ “eia”

Vilanova i la Geltrú | 13-03-2022 18:00 h.

Nuye. Companyia de Circ “eia”

Despertem en un lloc solitari després d'un llarg aïllament. Ens falta quelcom. Espectacle per a sis acròbates que sorgeix de l'exploració dels diferents aspectes de les relacions de parella a través de les disciplines dels portés acrobàtics i els jocs icarians. En acrobàcia, les dinàmiques de parella són essencials. Estar en contacte amb l'altra persona, tocar-se i comunicar-se molt profundament de manera no verbal, gestionar els estats d'ànim, la càrrega física i les emocions de l'altre. Anar i venir entre un mateix i els altres, en una recerca constant per a completar-nos, és l'eix d'aquesta proposta circense i coreogràfica.

La Companyia de Circ "eia" va rebre el Premi Ciutat de Barcelona 2011, "pel risc que suposa la investigació i la innovació del circ".

Copyright imatge: ©Filippo Menichetti

 FITXA ARTÍSTICA

Idea original: Companyia de Circ “eia”.
Direcció artística: Armando Rabanera Muro i Fabrizio Giannini.
Dramatúrgia i posada en escena: Roberto Magro, Armando Rabanera Muro i Fabrizio Giannini. Creació i interpretació: Luca Bernini, Francesco Germini, Laia Gómez Iglesias, Abby Neuberger, Maiol Pruna Soler, Ona Vives Pérez.
Coreografia: Michelle Man.
Direcció musical: Cristiano i Davide Della Monica.
GÈNERE: circ.

DURADA: 60'

EDAT RECOMANADA: per a tots públics, a partir de 8 anys.

WEB: circoeia.com

PREUS: 18€ platea i llotges centrals, 14€ llotges laterals i 10€ galliner. Consulteu descomptes i paquets (abonaments).

VENDA: a partir del 5 de febrer. Dins d'un paquet, a partir de les 11h, i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!