Anuncis Oficials

Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues

Aprovació Definitiva de la "Memòria Valorada per a la desafectació d'una canonada de subministrament d'aigua a l'Av. Torrent del Pont"

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues, en sessió de 19 de febrer de 2019, va aprovar inicialment la Memòria Valorada per a la desafectació d'una canonada de subministrament d'aigua a l'Av. Torrent del Pont, amb un pressupost d'execució per contracte de 62.558,83 ¿ de PEC + 13.137,35 ¿ d'IVA al 21% = 75.596,18¿. L'acord d'aprovació inicial es va publicar en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 7 de març de 2019, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalu. Així mateix, la Memòria Valorada està publicada de manera íntegra a l'apartat d'Informació Oficial de la Seu Electrònica de la pàgina web de l'Ajuntament. Transcorregut el termini d'exposició pública no s'ha presentat a l'Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues cap al·legació en contra de la Memòria Valorad i queda aprovada definitivament sense la necessitat d'adoptar-se un nou acord

30-04-2019 al 22-07-2019

Tipus de documents: Publicació
Matèries: Urbanisme
Procedéncia: Interna - Àrea de gestió > Àrea d'Urbanisme, Obres Públiques i Serveis Generals


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!