App per a mòbils i tauletes

L'app permet consultar amb molta més facilitat els continguts del diari a través de 'smartphones' i tauletes, sense necessitat de descarregar cap aplicació ni cap subscripció a sistemes d’alertes ni missatges.

QR eix diari

Per accedir-hi des del vostre smartphone només cal obrir el navegador web del vostre terminal i escriure l’adreça m.eixdiari.cat o escaneja aquest codi QR

Amb un disseny adaptat a les pantalles dels smartphones pots accedir-hi a les notícies de portada o de les seccions de territori, política, societat, econòmia, cultura o esports, o també pots consultar totes les notícies agrupades per municipi.

A l’apartat de serveis pots consultar el directori comercial d’empreses i serveis Eix Guia, l’agenda cultural i d’activitats del dia, la cartellera dels cinemes del Garraf i del Penedès, i totes les competicions esportives de Futbol, Hoquei patins, Basquet o Voleibol, amb les classificacions i els resultats de tots els partits.

Posa'ns a l’escriptori del teu iPhone o iPad

Si teniu un iPhone o un iPad, podreu col•locar-hi automàticament un icona a la pantalla d'inici del vostre dispositiu Apple amb un accés directe a l'app d’Eix Diari. És molt senzill, només cal seguir les instruccions següents:

  • Accediu a l'adreça web http://m.eixdiari.cat i entrareu a la portada de l'edició mòbil.
  • Piqueu sobre el símbol '+', el símbol 'més', del menú inferior de la pàgina.
  • Escull l'opció "Afegir a pantalla d'inici"
  • Per acabar, fes clic sobre el botó 'Afegir'

La icona de l'edició mòbil de eixdiari.cat s'instal•larà automàticament al vostre terminal i podràs accedir-hi amb un sol clic des de la teva pàgina d'inici.

App d'Eix diari Competicions esportives per a smartphones Eix guia per a smartphones Pantalla dels serveis a l'app d'Eix Diari