CARTONATGES EL TIGRE

RÈTOLS I EMBALATGES DE CARTRÓ

Galeria d'imatges

Productes i Serveis

Botiga de venda al detall: Rambla Samà, 12

 Telèfon:938934405

 

 

PRODUCTES DE CARTRONATGE

EMBALATGES TÍPICS. Formades generalment d’una peça i amb una unió grapada o encolada. Són servides plegades, llestes per utilitzar i es tanquen utilitzant les solapes superiors i inferiors. Podem fabricar qualsevol quantitat i mida amb impressió personalitzada o anònimes.

CAIXES ENCUYANDES AUTOMONTABLES. Formades bàsicament per una sola peça de cartró, es serveixen plegades i preparades per fer servir, mitjançant un senzill muntatge. Caixes per ampolles de vi i cava, lots, carpetes, arxivadors, revisters, pizzes, etc.... Poden ser anònimes, impreses (flexo, impressió digital o serigrafia) o forrades amb diferents tipus de paper.

CAIXA AMB TAPES I FONS. Formades per dues peces (fons i tapa), poden ser automuntables o muntades (encolades, tatxes, grapes, ....), color kraft, blanques, forrades, impreses, ... Amb diferents tipus de cartró (D1, D3, D5, D6, DD) 

CAIXES DE REGAL. Fetes amb cartró gris, forrades amb papers krafts, naturals, brillants, plastificats, etc... Disposem de gran quantitat de mides i estampats. Podem fer qualsevol mida i quantitat (a partir d’una caixa).

CAIXES I PECES ESPECIALS. La nostra experiència, maquinaria i sistemes de fabricació, ens permet fabricar gran varietat de caixes o peces, amb formats i montatges molt complicats. Sense comandes mínimes. Som pioners en la fabricació de caixes de cartró impresses amb tinta negra conductiva, especials per l'industria de components electrònics.

CARTRÒ I PAPER. Disposem de tot tipus de cartró, en fulles o bobines. Tenim planxes de cartró ondulat D3 i DD, planxes de cartró compacte amb 4 gruixos diferents. Cartró ondulat de colors, cartolines de tamanys especials, cartró pluma i cartró ondulat en bobines de 2 amplades diferents (90 i 125 cm) i diferents llargades (2, 5, 10
i 100 metres). Papers Kraft (marró, blanc i colors) amb bobines de varies mides. També en fulls.

PLÀSTICS. Plàstic de bombolles en bobines (2, 5, 10 i 180 metres). Film estirable i Precintes.

SERVEI DE RETOLACIÓ I IMPRESSIÓ DIGITAL

PANCARTES I BANDEROLES. Fabricació de tota mena de pancartes i banderoles, de qualsevol mida (gran format també), per a tot tipus de campanyes publicitàries, senyalització i comunicació d’activitats culturals, lúdiques i esportives, fires, congressos, etc... Impressió digital sobre lona de PVC, lona PVC opaca (2 cares), backlight, polièster (banderes) i rejilla. Entregues urgents en 48 hores.

 TANQUES PUBLICITARIES. Fabricació, instal·lació i retolació de tanques publicitàries per a tot tipus de recintes; esportius, centres comercials , etc..., amb gran varietat de suports (ferro, alumini, sándwich, fusta, ...) També retolem el terra de pistes poliesportives amb materials impresos i antilliscants.

FIRES I EXPOSICIONS. Producció i instal·lació de publicitat i señalització de tot tipus d'activitats, tant en el exterior amb banderoles, tanques, etc..., com en el interior (stands, displays, expositors, Roll-ups, Banderes, Banners, etc...)

LLUMINOSOS I LLETRES CORPOREES. Fabricació i instal·lació de rètols lluminosos i lletres corporees, amb materials molt diversos. Frontals de metacrilat, lona, alumini, PVC, etc. Lletres corporees d'alumini, PVC, sandwich, poliuretà, etc.

SENYALITZACIÓ. Senyalització de qualsevol edifici (botigues, magatzems) o recinte (hospitals, oficines, naus industrials, polígons, etc...), amb gran varietat de suports (metacrilats, vidres, fusta, ferro, alumini, Mupis, publicitat exterior...)

RETOLACIÓ DE VEHICLES. Retolem tot tipus de vehicles, utilitzant tècniques d’impressió digital o vinil. Utilitzem materials de gran qualitat i durada.

RETOLACIÓ DE VIDRIERES I INTERIORS. Retolem vidrieres per aparadors, oficines, vivendes, etc... , amb vinil adhesiu de colors, glacejat (efecte a l’àcid), transparent imprès , làmines solars, etc... Pot ser una alternativa al rètol de façana i convertir la vostra vidriera en un gran reclam pel vostre negoci. També pot servir per tapar la visió en oficines o vivendes privades, etc... També retolem interiors, sobre parets de fusta, d'obra o vidre, amb vinils o PVC impresos amb impressió digital i plastificats.

ADHESIUS. Qualsevol quantitat i mida, troquelats amb la forma que volgueu. Amb tintes d’interior o d’exterior amb gran durabilitat. També poden ser laminats.

PLOTTERS. Impressió digital de gran qualitat, sobre diferents tipus de papers ( fotogràfics, traslluïts, opacs, etc..) i de vinils (transparents, opacs, microperforats, traslluïts)

Informació de contacte


Google Maps de CARTONATGES EL TIGRE

Empresa associada a:

Federació Empresarial Gran Penedès

Data ùltima actualització: 28/12/2017