Excel·lència hospitalària

L’Àrea de Cardiologia del Consorci Sanitari del Garraf guanya el premi TOP 20

L’Àrea de Respiratori del CSG queda finalista en la seva categoria d'uns guardons que comparen i reconeixen l’excel·lència i la qualitat de 150 centres sanitaris d’arreu de l’Estat

ACN Sant Pere de Ribes 27-10-2016 16:48 Lectures 6544

L’Àrea de Cardiologia del Consorci Sanitari del Garraf (CSG) ha estat premiada als  Premis “TOP 20” 2016. El guardó es va lliurar ahir a Madrid en un acte organitzat per IASIST. A més, l’Àrea de Respiratori del CSG ha quedat finalista en la seva categoria.

En aquesta 17a edició dels Premis “TOP 20”, han participat 162 hospitals procedents de 16 comunitats autònomes, dels quals només 72 han arribat a la final en alguna de les categories existents.

El Dr. Jaume Prat, director mèdic del CSG, afirma que “aquest reconeixement es basa en dades objectives i posa en valor la feina realitzada pels nostres professionals dels serveis de Cardiologia, Pneumologia, Geriatria i Medicina Interna, que són les especialitats que directament tracten els pacients d’aquestes àrees, sense oblidar que el treball és multidisciplinar i hi intervenen altres serveis mèdics i d’infermeria”.

Els guardons “TOP 20”  avaluen els hospitals basant-se en indicadors objectius, i ofereixen al sector sanitari una comparativa útil per a la millora de resultats, segons criteris de qualitat, funcionament i eficiència.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

GarrafCoopera

La xarxa de camins ramaders i la transhumància: el patrimoni oblidat

Enrique Castro, Carles Lluch, Mike Alentorn

La identificació, recuperació, conservació i protecció jurídica, és una assignatura pendent en el nostre territori

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No