Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Desè aniversari de la coral El Gotim

Llorenç del Penedès | 17-05-2024 20:15 h. fins 19-05-2024

Desè aniversari de la coral El Gotim

Un espectacle que abraçarà les essències del cant i del vi, però que tindrà molts ingredients complementaris, esquetxos teatrals i col·laboracions sonades. La compra d’una localitat inclou, pels adults, una copa de cava de benvinguda i copa commemorativa de regal.

En el post-espectacle de divendres podreu gaudir -al marge del concert- d'un espai de restauració on també se serviran vins i caves de l'Agrícola. La gent de Jamaicat, en estricte vinil, amenitzarà la festa fins entrada la nit.

L’espectacle només tindrà dues sessions: el divendres 17 de maig a les 20:15 i el diumenge a les 19:00 h; i en ambdós casos l’aforament és limitat.

Les entrades ja estan a la venda al web www.entrapolis.com/entradas/gotim-experience També podreu aconseguir entrades físiques a la botiga de Ca l’Estudiant, a Llorenç del Penedès.

La Societat Coral El Gotim la formen un grup de 37 coristes de Llorenç del Penedès i rodalia. El gotim -un penjoll de raïm d’escassos grans- penja dels sarments i fa d’emblema d’aquesta formació. El seu repertori té els seus fonaments en les sardanes i la cançó de taverna. La cantada de Caramelles és la raó de ser d’aquest projecte, però també han actutat en diversos indrets de Catalunya o País Vasc, en aquests profitosos 10 anys d’existència.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!