Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Escena Jove a Cal Bolet

Vilafranca del Penedès | 17-05-2024 18:30 h. fins 18-05-2024

Escena Jove a Cal Bolet

Una setantena d’alumnes dels grups de 1r i 2n del batxillerat artístic de l’Institut Milà i Fontanals, dels grups de teatre de l’Associació de Veïns La Barceloneta–Sant Magí i l’Associació de Veïns de Sant Julià i de l’extraescolar de teatre del col·legi Sant Ramon de Penyafort posaran en escena les obres treballades durant el curs escolar, aquest divendres i dissabte, 17 i 18 de maig, a les 18.30h. Podeu consultar el programa de l’Escena Jove en aquest enllaç

L’alumnat participant de l’Escena Jove obté una experiència teatral que serveix per compartir la diversió, el talent, les emocions, els aplaudiments i tot el que s’aprèn quan el teatre obre les portes. Una aposta més per considerar el teatre com a eina formadora per a infants i joves en un equipament professional.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, a través de la regidoria de Cultura, es fa una valoració molt positiva del funcionament d’aquesta proposta donat que permet posar en valor la feina que es fa en la formació artística reglada i en les activitats extraescolars de teatre. Aquest darrer any, com en els anteriors, l’afluència de públic ha estat molt alta.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!