Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Presentació del llibre "Versos para América Latina" de Joan Bosch i Planas

Vilafranca del Penedès | Espai Demo Fires de Maig | 19-05-2024 18:00 h.

Presentació del llibre

El proper diumenge, dia 19, a les sis de la tarda i dins dels actes de les Fires de Maig es presenta a l'espai Demo del recinte firal, situat al pavelló d'automoció, el volum de poemes "Versos para América Latina" del vilafranquí Joan Bosch i Planas recentment editat. L'acte comptarà amb l'assistència de l'autor, així com de la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca, Àngels Dalmau, i del cronista penedesenc Joan Solé Bordes. L'acte és obert a tothom i comptarà amb comentaris sobre el llibre que es complementaran amb la lectura d'alguns del poemes del volum i altres detalls de caire llatinoamericà que arrodoniran l'acte.

El vilafranquí Joan Bosch i Planas fa més de vint anys que es dedica a l'estudi de les temàtiques llatinoamericanes, amb treballs en els àmbits de l'etnologia, la sociologia i en general la cultura dels diversos països que conformen aquella geografia, ara aquest volum aplega una cinquantena de composicions, en la seva major part sonets de factura clàssica que venen a ser una declaració d'amor a les terres de l'altra banda de l'Atlàntic i a alguns dels aspectes que més han remarcat ens tots els seus anys de recerca.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!