Festius locals

Aclariment sobre els dies de festa local a Vilanova el 2017

Els darrers dies diversos serveis municipals han percebut certa confusió per la informació que conté el calendari oficial de Vilanova i la Geltrú pel 2017

Redacció Vilanova i la Geltrú 11-01-2017 12:22 Lectures 10413
Aclariment sobre els dies de festa local a Vilanova el 2017. EIX

Aclariment sobre els dies de festa local a Vilanova el 2017. EIX

Els darrers dies diversos serveis municipals han percebut certa confusió per la informació que conté el calendari oficial de Vilanova i la Geltrú pel 2017, aprovat pel Ple municipal el 25 de juliol passat, i que l'Ajuntament ha distribuït des de l'Oficina d'Atenció Ciutadana. Els dos únics dies que són festius per al conjunt de la ciutat són, com és tradicional, el 17 de gener i el 5 d'agost. (Calendari 2017)

En canvi, el dilluns de Carnaval, que enguany s'escau el 27 de febrer, serà jornada hàbil a Vilanova i la Geltrú, però l'Ajuntament de la ciutat romandrà tancat, per conveni laboral.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Pobresa energètica

Gas Natural: homicidi professional imprudent

Jordi Cuyàs i Soler

Crec que la mort de la Rosa a Reus, una àvia que vivia sola i a qui gas Natural li havia tallat l'electricitat sense complir amb l'obligació que marca la Llei d'avisar prèviament a l'Ajuntament segons reconeix la pròpia empresa, no es pot tancar amb una multa o alguna cosa semblant

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No