Política i Economia

Rajoy, Puigdemont, Junqueras, De Guindos i Jordi Gual, entre els ponents de les jornades del Cercle d'Economia a Sitges

La trobada, que se celebrarà a finals de maig, porta per títol ‘Política i Economia en temps d’incertesa’

ACN Sitges 19-04-2017 11:05 Lectures 436

La XXXIII Reunió del Cercle d’Economia, que se celebrarà del 25 al 27 de maig a Sitges, tindrà ponents com el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, el seu ministre d’Economia, Luís de Guindos, el president del Govern, Carles Puigdemont, el vicepresident, Oriol Junqueras, o el president de CaixaBank, Jordi Gual, entre d’altres. La reunió porta per títol ‘Política i Economia en temps d’incertesa’, i a banda dels esmentats també reunirà personatges com la secretària general adjunta de les Nacions Unides, Cristina Gallach, la presidenta de la Fundació Cotec per a la Innovació i exministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, o el president d’El Corte Inglés, Dimas Gimeno. Puigdemont serà l’encarregat d’inaugurar unes jornades que clourà Rajoy.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Pobresa energètica

Gas Natural: homicidi professional imprudent

Jordi Cuyàs i Soler

Crec que la mort de la Rosa a Reus, una àvia que vivia sola i a qui gas Natural li havia tallat l'electricitat sense complir amb l'obligació que marca la Llei d'avisar prèviament a l'Ajuntament segons reconeix la pròpia empresa, no es pot tancar amb una multa o alguna cosa semblant

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No