Primer partit de les fases d'ascens a Divisió d'Honor Plata i primera victòria

Ribes Sènior Femení - Real Murcia BM San Lorenzo. Ramón Stockli

Fase d’ascens a Divisió d’Honor Plata - Sector E - Jornada 1

Ribes Sènior Femení 30 -  Real Murcia BM San Lorenzo 23

En un Pavelló Municipal de Sant Pere de Ribes ple de gom a gom els aproximadament 400 espectadors van poder gaudir d'un partit de handbol molt intens en el qual l'equip local va ser una mica superior.

Inici dubitatiu de les ribetanes que es van bloquejar pels nervis de jugar per primera vegada unes fases d'ascens. En el minut 9 les visitants manaven 2 – 6  i les locals no se sentien còmodes. Empeses pel seu públic les jugadores del Garraf van començar a remuntar desplegant el seu joc habitual.

Parcial de 6 – 1 i era el Ribes que en el minut 15 manava en l'electrònic (9 – 7). La pilota volava en l'atac local i es creaven forats que eren aprofitats sobretot per les primeres línies. La defensa ribetana va ser agressiva i compacta. Doble exclusió de les de Ribes que van saber defensar bé la inferioritat i van aconseguir un 2 – 0 a favor. Es va arribar al descans amb un merescut 16 – 12.

Les subcampiones de Múrcia no es van donar per vençudes i van aguantar el ritme imposat per les jugadores de Gabi Daza i Miguel Moragas. Avantatge de 2 o 3 gols fins al minut 45. Va ser llavors que les locals van aprofitar el cansament de les andaluses i i van incrementar la diferència per acabar el partit amb el màxim avantatge (30 - 23)

A destacar el bon partit de les bessones Hernández, de Kamila Rolón i la China Sánchez. Partidas de Roser González en la porteria amb un alt percentatge de parades.

Celebració i ambient festiu amb llums, música, canons de fum, aplaudidors i exhibició de hip-hop.

Pròxim partit el dissabte (19.30h) contra Handbol Secar de la Real (Mallorca). En cas de victòria el Ribes jugarà la final el diumenge (12.30h) contra  Malkaitz (Navarra) o Agustins Alacant.

Per part del Ribes van jugar (gols): Anna Hernández (7), Kamila Rolón (5), Cristina Hernández (4), Naiara Aragón (0), China Sánchez (6), Anna Gargallo (3), Laura Roldán (1), Joana Santiago (1), Judit Olivella (0), Alba Serrano (0), Elena Custodio (2), Virginia Jodar (1), Patricia Lucas (0)

Porteria: Roser González i  Francesca Aguilar