Debut a 1a catalana amb una treballada victòria

Primers dos punts a la nova categoria

Samarreta dedicatòria a en Roger Reverter, per una prompta recuperació. Jordi Isart

Handbol 1ª Catalana

CH Ribes 38 – Sant Llorenç 29

Inici de partit amb samarreta dedicatòria a en Roger Reverter, per una prompta recuperació de  la lesió que va patir la setmana passada en partit amistós de preparació i que el tindrà uns  mesos allunyat de les pistes.

Primeres possessions amb molts nervis per part dels dos equips, amb pèrdues de pilota i errors de llançament que posaren un 0-3 al marcador als 5 minuts de joc i un 2-5 al minut 8. Guillem  es va veure obligat a demanar temps mort per posar ordre tant en atac com en defensa. I si  que va donar resultat. Més pressió que va fer cometre errors als rivals i la aparició d’Eric a la  porteria, 4 aturades consecutives, per posar el 7-5 pel Ribes al minut 15. A partir d’aquí,  domini mínim dels ribetans que van augmentar l’avantatge al descans fins el 14-11. Ni les 3  exclusions consecutives van servir al Sant Llorenç per retallar diferències.

La segona part va començar amb intercanvi de gols 19-16 al minut 6 però, va tornar a  aparèixer l’Eric amb 3 noves aturades que no van desaprofitar els nostres per marxar de 6 al  minut 39, 22-16. El partit es va tornar boig amb molta velocitat en un anar i tornar fins que ho  va parar el tècnic del Sant Llorenç per posar ordre i també ho va aconseguir. La diferència es va  reduir a 3 gols 30-27 a 7 minuts del final. Nou temps mort del Ribes per aprofitar els punts  febles dels visitants i amb un parcial de 8-2 en aquests 7 minuts, va concloure el partit amb el  38-29 definitiu que donava els primers punts davant un molt bon equip com el Sant Llorenç.

Destacar la gran forma física de tots els jugadors del Ribes i la gran concentració de tots durant  els 60 minuts, només 8 pèrdues de pilota i quasi totes a l’inici del partit, en un partit tant  intens.

Jugadors: Eric Lubiano (36% aturades), Jordi Cetto, Oriol Bàñez (3), Oscar Fernàndez, Martí  Monasterio (2), Marc Gallart (2), Pol Fernàndez (7), Víctor Rubio (1), Ivàn Cantero (2), Noel  Hernández, Francesc Mata, Obi Catalan (3), Iker Martínez (3), Ian Ramírez, Toni López (10) i  Pedri Noguero (5).

Proper partit, dissabte 23 a la pista del també complicat Sant Joan Despí.