El Patí Vilanova guanya al Barça C

Partit trepidant amb emoció fins al final

El Patí Vilanova guanya al Barça C . CP Vilanova

El C.P. Vilanova ha derrotat per 4 gols a 3 al Barça “C”  en el segon partit de la Nacional Catalana Masculina disputat el vespre de dissabte al Pavelló de la Plaça de les Casernes amb una molt bona entrada d’un públic abocat amb el seu equip i que ha estat en el tram final especialment el sisè jugador.

Abans de començar s’ha guardat un minut de silenci en memòria del periodista J. Mª Gibert i de l’ex jugador D. Arnó ambdós traspassats aquest estiu.

Considerar que la victòria ha estat merescuda, ja no sols per l’hoquei desenvolupat sinó també per l’esforç de tot l’equip que s’ha entregat totalment.

El Barça s’ha presentat amb pràcticament l’equip que disputarà normalment la OK Lliga Plata i amb un parell de jugadors que han completat l’equip de la màxima categoria com son per exemple Ruano i Munné. És un equip jove, amb més que bona qualitat tècnica i ben conjuntat i que avui s’han sentit incòmodes en el partit bàsicament per un Patí que ha jugat un molt bon partit.

En el primer temps força equilibrat el Patí ha obert el marcador al minut 13 però Càceres ha empatat quatre minuts més tard. La desena falta culer l’ha aprofitat Sebrià per anar al descans amb avantatge. Senyalar que el Patí ha sofert dues blaves directes (López i Mudarra) i ha superat la superioritat del rival.

En el segon temps i en el minut 8 Lecha feia el tercer gol local, gol molt protestat (gol fantasma se’n diu). Tot seguit López de falta directa per acumulació feia el quart gol vilanoví, però dos minuts més tard Ruano de penal  feia entrar al Barça en el partit.

L’acumulació de faltes no transformades pels dos equips ens feia arribar al tram final on el Barça ha premut l’accelerador i el Patí treia -com vulgarment es diu- aigua com podia, això si amb ordre. Un penal molt discutible l’ha transformat Cairo i la pressió culer ha estat asfixiant, jugant sense porter però ben resolta pel Vilanova. Molt bon partit de tot el Patí i nota excel·lent per Marimón.

C.P. VILANOVA 4 - F.C. BARCELONA “C” 3

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA.- Marimón, Güell, Lalaguna, Lecha, Mudarra (cinc inicial)  Querol, Sebrià, López i A. Ferrer, Donoso (p.s). Entrenador: J. Costa

F.C. BARCELONA “C”.- Megino, Cairo, Ortigosa, Casas, Gangonells (cinc inicial) Munné, Ruano, Rodríguez, Càceres, Garcia (p.s.) Entrenador. R. Castillo

ÀRBITRES.- Srs. P. Ribas i P. Ramos

GOLS: 1a part; 1-0 Querol (min 13), 1-1 Càceres (min 17), 2-1 Sebrià de FDA (min 22). 2a part; 3-1 Lecha (min 8), 4-1 López de FDA (min 9), 4-2 Ruano de penal (min 10), 4-3 Cairo de penal (min 22).

TARGETES.- Blaves a López i Mudarra del Patí i Cairo del Barça.