El Patí Vilanova perd davant el Reus Deportiu

Els tarragonins molt més efectius van superar per 1 a 4 als vilanovins

Imatge d'arxiu

El C.E. Reus Deportiu ha derrotat per 1 gol a 4 al Vilanova en el tercer partit de la Nacional Catalana Masculina disputat el vespre de dissabte al Pavelló de la Plaça de les Casernes.

Aquest encontre es va jugar a Vilanova al canviar l’ordre dels partits ja que el Reus te el pavelló en obres.

Justa i merescuda victòria del Reus Deportiu amb un equip jove, amb qualitat i que ahir va tenir amb el porter Viña un veritable mur amb una actuació esplèndida.

El Vilanova a diferència del partit del dia del Barça, no es va trobar còmode i amb poca resolució davant l’àrea contrària.

En el primer temps els visitants es van avançar amb un gol a manca de 10 minuts, i amb aquest resultat es va arribar al descans.

En el segon temps un penal transformat al minut 10 va ampliar l’avantatge que  va escurçar López dos minuts després. Però la reacció local no va arribar i si  els gols -dos del Reus-.

Dissabte tornaran a jugar a casa contra el Sant Just.

C.P. VILANOVA 1 - REUS DEPORTIU 4

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA.- Marimón, Güell, Lalaguna,  Lecha, Mudarra, Querol, Sebrià, López i J. Martínez, Donoso (p.s.). Entrenador: J. Costa.

REUS  DEPORTIU.- Viña i López com a porters i Montserrat, Cabré,  Vallvé, Martínez, Fargas, Jansà, Mulet, De Sivatte.  Entrenador: M Feldhoff

ÀRBITRES.- Sra T. Pardo i Sr. M. Vilardell.

GOLS: 1a Part; 0-1 Montserat (min 15). 2a Part; 0-2 Jansà de penal (min 10), 1-2 López (min 12), 1-3 Fargas (min 17), 1-4 Jansà (min 19).

TARGETES.- Blaves a  Lecha (2) del Patí i Jansà i De Sivatte del Reus.