Victòria balsàmica del CP Vilanova

El CP Vilanova s’ha imposat per 5 gols a 2 al C.P. Sant Just “B” en el partit corresponent a la quarta jornada de la Nacional Catalana Masculina disputat la tarda-nit de dissabte al Pavelló de la Plaça de Les Casernes amb una més que discreta presència de públic

Victòria balsàmica del CP Vilanova en un partit en que en bona part del mateix no l’ha tingut controlat com devia, i en el que un cop més s’ha detectat poca efectivitat davant -malgrat els cinc gols-, i una falta de control i saber estar no sols estant amb el marcador a favor si més no en els darrers minuts de cada part, que val la pena recordar, ens han costat masses punts -i de això no en fa pas massa temps. És tant important jugar amb la bola controlada com sense la mateixa.

El partit ha començat amb un Vilanova que ha marcat dos gols en el primer minut, i a partir d’aquí els visitants han despertat i han marcat un gol en una despistada defensiva i durant uns minuts han estat els amos del joc.

Aquesta situació l’ha arreglat el Patí amb un gol i amb avantatge de dos gols s’ha arribat al descans. Només començar el segon temps blava a Lecha i la no transformació ni l’aprofitament de la superioritat del Sant Just no els ha permès entrar en el partit, i el Patí ho ha aprofitat per marcar dos gols abans del minut 8.

Aquesta situació en la que el Patí hauria de jugar tranquil no s’ha produït i el partit ha entrat en una fase de desgavell, sense aprofitar el Patí dues faltes directes. A cinc minuts pel final els visitants han marcat el segon gol de falta directa però el partit ja no ha donat per més ni per un ni per altre equip.

CP VILANOVA 5 - CP SANT JUST 2

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA.- Marimón, Güell, Lecha, Mudarra, López (cinc inicial) Lalaguna, Sebrià, i J. Martinez, A. Ferrer, Donoso (p.s.). Entrenador: J. Costa

C.P. SANT JUST.- Vilchez, Gil, Grima, Vidal, Casanovas (cinc inicial), Corominas, Bastardas, Bordonave, Rodríguez, Hernández (p.s.) Entrenador: D. Camprecios.

ÀRBITRES: Srs. A. Gorina i M. Lapedriza.

GOLS: 1a Part. 1-0 Güell (min 1), 2-0 Mudarra (min 2), 2-1 Grima (min 4). 2a Part. 3-1 Güell (min 5), Mudarra (min 7), 5-2 Bastardas de FDA (min 20).