Merescuda victòria del Patí Vilanova sobre l’Igualada 'C'

En un segon temps molt efectiu ha capgirat un marcador en contra al descans

El C.P. Vilanova masculí ha derrotat per 5 gols a 2 al Igualada H.C. “C” en la sisena jornada de la Nacional Catalana Masculina disputat ahir -amb el nou horari de les sis de la tarda- al Pavelló de la Plaça de Les Casernes amb una mitja entrada llarga de públic.

La victòria del Patí l’hem de considerar justa i merescuda, que s’ha forjat en una segona part en la que ha superat un resultat advers amb el que havia acabat el primer temps i que no ha patit a partir de capgirar el marcador.  Podríem dir que avui ha estat més efectiu en atac, especialment en el segon temps, segur en defensa, amb un Marimón en estat de gràcia -avui amb menys feina però molt ben resolta- i amb els problemes endèmics en les jugades de bola aturada (avui no ha transformat una directa i un penal) i això ja es preocupant.

L’Igualada al estar ja en marxa l’OK Lliga Plata, s’ha presentat amb un equip jove, amb força qualitat, però que desprès d’un primer temps en que ha agradat  força a la parròquia, en el segon temps i a partir de que el Patí ha capgirat el marcador, ha anat a menys i en el tram final s’ha trencat el seu esquema i semblava que tots els jugadors volien fer el gol.

Del partir dir que els igualadins han inaugurat el marcador en el minut 7, però Güell -avui un dels millors del Patí- ha empatat. Una blava a Busquets no transformada i el bon joc visitant els ha portat a tornar a avançar-se en un quasi autogol.

En la segona part s’ha vist aviat que el canvi de decorat era possible i més quan López ha empatat en el minut 4. A partir d’aquí ha estat el Vilanova qui   poc a poc superava a un rival que anava a menys. Dos gols en els minuts 11 i 16 han deixat descol·locats als de l’Anoia. Com hem comentat el seu sistema de joc pressionant no els ha donat resultat i desprès de un penal no transformat per Lecha, aquest mateix jugador ha posat la cirereta amb un cinquè gol dels anomenats de traca.

C.P. VILANOVA 5 - IGUALADA “C” 2

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA.- Marimón, Mudarra, López, Güell, Lecha (cinc inicial) Sebrià,  Querol, Ferrer, Lalaguna, Donoso (p.s.). Entrenador: J. Costa

IGUALADA “C”.- F. Busquets, Marsó, Llanes, Berent, J. Bosch (cinc inicial) Ribas, Garcia, Ventura, M. Busquets, Bosch (p.s). Entrenador: E. Colainni

ÀRBITRES: Srs. J. Pitach i N. Rivero

GOLS: 1a Part; 0-1 Llanes (min 7), 1-1 Güell (min 11), 1-2 M. Busquets (min 16). 2a Part; 2-2 López (min 4), 3-2 Güell (min 11), 4-2 López (min 16), 5-2 Lecha (min 22).