Repartiment de punts en un derbi històric

Els dos equips tirant dels seus estils van oferir un magnífic espectacle, un Sitges que ha pogut matar a la contra i un Vilanova que ha buscat el gol fins el final

CF Vilanova 1 – UE Sitges 1

El municipal dels Alumnes Obrers ha viscut tota una festa del futbol després de 24 anys el derbi  esperat, amb un camp ple de gom a gom en el que no faltava res, al terreny de joc dos equips amb estils diferents, un Vilanova de Xavi Vilagut que amb l’absència del seu home desequilibrant, Bilal El Bakkali, en l’onze inicial  basava el seu joc amb la possessió de la pilota buscant les millors opcions de cara a barraca, així com un Sitges que amb la baixa a darrera hora de Jota, Toni Salido contava amb Victor Morillas a la vegada que apostava per un Josele que li va anar com anell al dit, el seu gol estava molt a prop de donar el triomf al seu equip.

El primers dos atacs se’ls apuntava l’equip sitgetà, un passi de Josele per Geri i el xut d’aquest s’anava fregant el pal, el segon és un xut col·locat del mateix de Geri, que aturava el porter Albert Alfonso, després jugava el Vilanova els seu millors minuts en el que el porter Lucas Cajes va ser el gran destacat refusant a corner un magnífic remat del vilanoví Marc Prat o el magnífic xut de Matthew en que el porter del Sitges va seguir del tot encertat, als 12 minuts de nou Lucas Cajes tocava suficient després d’una falta llançada per Marc Prat en un frec a frec dintre de l’àrea de Montesinos i Codina, que fins i tot es reclamava penal, la pífia en una sessió del porter vilanoví Albert Alfonso en que se li anava  el control aprofitat per un Josele molt murri pispant la pilota acabava fent el 0 a 1, posant per davant als seus quan millor estava jugant l’equip vilanoví als 26 minuts. Encara Josele controlant una pilota abans de sortir fora posava la por al cos a la parròquia vilanovina abans del descans.

A la represa és cert que el Vilanova donava un pas endavant mentre que el Sitges degut al marcador favorable tapaven els espais i es feia fort en defensa, als pocs minuts Toni Salido buscant la sortides a la contra posava frescor amb l’entrada de Saliou per Josele i Joan Serra per Alejandro Pascua, mentre des de la banqueta vilanovina posaven més pólvora amb la incorporació del Bilal El Bakkali, Joel Rolando, Marc López i Marcelo Barrios. Va poder fer l’equip sitgetà el 0 a 2 en una contra en la que Geri es quedava sol davant d’Albert Alfonso tenint a prop Joan Serra però dubtava sent més ràpid el porter vilanoví, el gol de l’empat arribava al minut 87, Roger Peña després d’un regat sec s’inventava un tros de gol amb tir ras i col·locat, d’aquesta manera el derbi s’acabava amb un empat que deixa satisfets als sitgetans i no tan als vilanovins.

CF Vilanova: Albert Alfonso, Alex Saldaña, (Joel Rolando 81) Roger Peña, Aleix Semur, Matthew Clewley, Marc Prat (Marc López 74) Naoufal, Ibrahima, Dai Sasahara, (Marcelo Barrios 70) Oriol Codina, Jan Álvarez, (Bilal El Bakkali 59)

UE Sitges: Lucas Cajes, Victor Lebrero, Álvaro Montesinos, (Martí Mañé 70) Gerard Rovira, Josele (Saliou 63) Javi Lara, Gery, (Manuel Abalos 81) Alejandro Pascua, (Joan Serra 63) Marc Martínez, Carlos Martínez i Victor Morillas.

El Sitges rep aquest dissabte a les 19 hores al tercer classificat amb 11 punts, l’Atl. Sant Just, un conjunt que dels tres patits a camp contrari ha guanyat 1, empatant 1 i perdent 1, tot un partidàs en que l’equip sitgetà vol seguir la ratxa positiva de dues victòries i dos empats consecutius.