Un empat amb diferents lectures

Amb el 0-2 al minut 56 el Sitges reacciona empatant un partit que tenia perdut, Lucas Cajes però al darrer sospir atura una pilota de gol

Plantilla de l'UE Sitges A. Eix

UE Sitges 2 – CF Sant Just 2

L’equip de Toni Salido en un final èpic davant un molt bon Sant Just sumava el tercer empat consecutiu i cinquè sense perdre, tot en un partit en que l’equip sitgetà jugava els seu millor futbol quan va tenir l’aigua al coll. Amb massa respecte per part dels dos equips es jugaven els primers compassos del matx, 20 minuts van trigar el Sant Just en fer el primer xut a la porta de Lucas Cajes, abans al minut 10 en una bon arribada de Pascua el remat de Geri s’anava a corner, així com al 28 un remat de Sali de cap s’anava alt, amb tot i això potser faltava més circulació de pilota per part del Sitges al mig del camp mentre que els visitants anaven portant el partit on més l’interessava arribant el seu gol en una molt bona jugada d’atac que res va poder fer el porter del Sitges degut a que va tocar la pilota en un company del rematador Andre Muatxipanda posant el 0-1 amb el que s’arribava al descans, al 36 Carles Martínez havia de sortir de terreny de joc lesionat entrant Over Ramos.

El segon gol del Sant Just es fabricava quan l’equip sitgetà s’anava situant millorant les seves línies, tot s’iniciava en una magnifica jugada per la banda esquerra de l’atac visitant del Sant Just, Aitor González li creua la pilota a un Lucas Cajes que res va poder fer, un 0-2 que despertava als de Toni Salido al veure el partit pràcticament perdut, van començar a jugar sense tantes precaucions donant un pas endavant donant més velocitat al mig del camp, a la vegada que per les bandes generaven molt de perill, al 68 en una molt bona combinació de Geri per Pascua aquest li posa un passi magistral a Saliou que aquest no perdonava escurçant diferències entrant totalment al partit al 68, al 74 en una altre jugada per la banda esquerra de l’atac del Sitges la pilota toca a les mans d’un defensor que havia caigut a terra lluitant la posició i l’àrbitre no dubta en xiular penal protestat pels visitants, que el golejador Saliou col·locant perfectament la pilota empatava al 74, assegurant l’emoció a falta de més de 16 minuts per la fi, després es van reclamar dos penals per mans a l’àrea del Sant Just i altre a l’àrea sitgetana que l’àrbitre no concedia, la darrera però la van tenir els visitants que Lucas Cajes sensacional aturava en un xut del davanter tot sol davant d’ell.

Al final repartiments de punts en un enfrontament que pintava negre pel Sitges però que va saber reaccionar salvant un bon punt.

UE Sitges: Lucas Cajes, Gerard Rovira, Josele, Javi Lara, Geri, Saliou, Martí Mañé, Alejandro Pascua, Marc Martínez, Carlos Martínez i Nawaguchi.

Tan sols dos canvis feia el tècnic sitgetà, el de Over per un Carles Martínez al minut 36 i el de Joan Serra per Alejandro Pascua al 88.

No jugaven cap minut Álvaro Montesinos, Sacris, Manuel Abalos, Nishakava, Victor Morillas i el porter Miguel Mata.

El Catllar és el proper rival del Sitges, un enfrontament amb dos equips empatats a punts, ja que han sumat 9 punts i curiosament tant el Sitges com el Catllar del 7 partits jugats han perdut 2, empatant 3 i guanyant 2, els sitgetans han encaixat 9 gols i el Catllar 11. L’hora d’inici aquest diumenge a partir de les 12 hores al municipal del Catllar.