El sènior masculí, també cau, a la pista del líder, Reus Deportiu, però, deixa bones sensacions

AB VENDRELL - CB GRUP BARNA B . Eix

PRIMERA CATALANA FEMENINA

AB VENDRELL 37 - CB GRUP BARNA B 61

Nova derrota del sènior femení de l’AB Vendrell, la cinquena consecutiva, aquesta vegada, davant el líder, invicte, de la classificació, el Grup Barna B, que es va imposar al pavelló de Coma-ruga, pel resultat de 37-61, en un partit, marcat, pel parcial inicial, de 0-17, favorable a les visitants, que va marcar la resta de l’enfrontament. A partir d’aquí, les taronges, que presentaven les baixes d’Andrea Pérez i Paula Peregrín, es van refer, però, el dèficit de punts, era massa gran, per intentar una remuntada, davant un dels equips més potents del grup. Després de jugar, davant els equips més potents de la classificació, les d’Eric Blay, queden, amb un balanç d’1-5, a la part baixa de la taula, a l’espera, de començar a jugar, el proper dissabte, davant equips de la seva lliga.

L’inici de partit, va ser determinant, per entendre, el resultat final, amb un Grup Barna, que va sortir disposat a marcar diferències, des del començament, amb una defensa molt activa, que ofegava l’atac de les locals i ràpides transicions, les de Barcelona, van clavar un parcial de 0-17, en els vuit primers minuts de partit, que, dinamitava el resultat, davant un Vendrell, que no trobava el camí cap a la cistella rival, abusant en excés del llançament triple. Una cistella de Paula Garcia, estrenava, el marcador, de les vendrellenques, que veien, com, les visitants, dominaven, per 3-19, a la fi del primer quart. En el segon període, les del Vendrell, van millorar en l’aspecte defensiu, més agressives, dificultant l’atac de les líders, que no podien anotar amb tanta facilitat, per contra, l’atac local, seguia encallat, sis minuts sense anotar, fins què, una cistella de Júlia Pous i un triple de Gemma Miralles, posaven el 8-25, que donava pas, a l’11-29, del descans. La pobre puntuació de les taronges al descans, reflectia, la sòlida defensa de les visitants.

A la represa, les del Clot, van demostrar, el perquè, estan invictes i novament, posant una marxa més, van estirar encara més el lluminós, parcial de 0-13, amb una Clara Villalonga, que monopolitzava, l’atac visitant, deixant un 11-42, que sentenciava, definitivament,el marcador. Va ser amb el partit, molt costa amunt, quan, les vendrellenques, es van deixar anar, tres triples consecutius, dos de Mariona Rovira i un altre de Júlia Pous, tornaven el parcial 13-0, a les del Barna, 24-42, un nou triple d’Andrea Cabrera, que va acabar el matx, lesionada, posava el 27-47, del final, d’aquest tercer quart, que deixava, millors sensacions. L’últim període va ser de tràmit, dos triples del Grup Barna, de Trujillo i Salvà, van ser replicats, per dos més ,de les taronges, Rovira i Garcia, que tancaven, el marcador, d’un partit, marcat, pel parcial inicial, a favor de les locals. El pròxim partit es tornarà a jugar a Coma-ruga, el proper dissabte, les del Vendrell, rebran la visita del Morell, un rival de la seva lliga. Cal refer-se de les últimes derrotes, davant rivals superiors i afrontar, l’encontre de dissabte, amb les màximes aspiracions.

Pel Vendrell van jugar: Pous (9), Cifuentes (1), Garcia (5), Elias (1), Rovira (13), Rigal, Miralles (3), Trillas (2), Cabrera (3), Álvarez i Casañas. 4/10 tirs lliures, 6/20 cistelles de dos punts, 7/31 triples.

Parcials: 3-19, 8-10 (11-29), 16-18 (27-47), 10-14 (37-61).

SEGONA CATALANA

REUS DEPORTIU 64 - AB VENDRELL 48

L’AB Vendrell masculí, a l’igual que el femení, també s’enfrontava al líder, invicte, de la classificació, el Reus Deportiu, un equip, fet per pujar de categoria i que, malgrat emportar-se la victòria, pel resultat de 64-48, va tenir que treballar de valent, davant un Vendrell, debilitat per les baixes, d’Àlex Tejero, Aaron Pérez i Òscar Souto, que va patir un arbitratge casolà, patint un parcial inicial, però, que va deixar molt bona impressió, al pavelló reusenc. El partit va servir, per veure el debut en el primer equip, d’un altre jugador júnior, en aquest cas, David Rodríguez,que es va estrenar, amb el sènior de segona catalana. Els d’Ivan Espallargas, tanquen la jornada, amb un balanç de 2-4, en la desena posició de la taula.

El matx va començar, amb un Reus Deportiu, molt inspirat des del triple, quatre triples consecutius, tres de Marc Navarro, jugador que prové de lliga EBA i un més de Carles Borràs, posaven el 12-0 inicial, Eric Rosell, encetava, el marcador pels visitants, que veien, com els de Reus, es posaven 18-2, amb un domini aclaparador de la situació, en un primer quart, dominat pels locals, que es tancava, amb un 21-6, al lluminós. En el segon període, es va veure un equip taronja més assentat a la pista, amb una defensa molt més activa, que no deixava, bones situacions als tiradors locals, que començaven a errar llançaments, amb un Eric Rosell, que dominava la zona, malgrat anar a remolc en el marcador, 27-14, a l’equador d’aquest segon quart; després, la millora al darrere, va provocar, que els del Baix Camp, només anotessin dos punts en cinc minuts, per contra, tres triples dels vendrellencs, de Rosell, Andreu Rodríguez i Ivan Garcia, marcaven un parcial de 2-9, amb el qual es tancava, aquesta primera part, que deixava un 29-23, al descans, després del 8-17, favorable als del Vendrell, en aquest segon període.

Després de passar per vestidors, l’encontre es va igualar, amb un equip visitant, que s’apropava al seu rival, 29-27 i 35-32, després d’un triple de Carlos Harster, encara, que, no va posar-se, per davant en cap moment, però, que havia fet el més difícil, remuntar l’avantatge dels locals del primer quart. A les acaballes, d’aquest tercer quart, però, dos triples dels reusencs, van provocar un parcial de 10-1, que tornava a distanciar, 45-33, als de Reus,abans, d’encarar el període definitiu. Uns darrers deu minuts, on els taronges van intentar retallar la diferència, 45-36, a l’inici de l’últim quart, però, novament, l’encert dels locals, des del perímetre, dos triples més i parcial de 10-0, tornaven a complicar la situació, 55-36, a quatre minuts del final. Els visitants, ho van intentar fins al final, deixant una bona imatge, amb Joan Solé i el júnior Arnau Urpí, de protagonistes en el tram final, malgrat, que, van tenir que cedir, davant l’encert del Reus Deportiu, que amb onze triples anotats, durant el partit, es va endur la victòria.

Dissabte, nova oportunitat per sumar un triomf, doncs, visitarà, Coma-ruga, el Torreforta, cuer, que encara no coneix la victòria, en el que portem de temporada.

Pel Vendrell van jugar: Joan Solé (6), Harster (5), Garcia (11), Urpí (4), Rosell (11), Nieto, David Rodríguez, Andreu Rodríguez (9), Jordi Solé (2) i Jané. 4/12 tirs lliures, 16 tirs de dos punts, 4 triples anotats.

Parcials: 21-6, 8-17 (29-23), 16-10 (45-33), 19-15 (64-48).