Els gols de Josele i Geri donen tres punts de continuïtat al Sitges

L’equip de Toni Salido suma la segona victòria consecutiva i setè partit sense conèixer la derrota

Plantilla de l'UE Sitges A. Eix

UE Sitges A 2 – CF Gornal 0

Sisè a la taula amb a cinc punts del líder, el Martorell i Sant Ildefons, s’ha col·locat l’equip sitgetà després de guanyar per 2 gols a 0, un partit on van jugar una primera part insuficient resolvent a la segona davant un Gornal amb bon criteri futbolístic però amb poc encert de cara a barraca.

Li va faltar tenir més la pilota al Sitges en moltes  fases dels primers 45 minuts de joc degut a que es trobava amb un Gornal ben col·locat, movent la pilota amb velocitat tenint les idees molt clares amb les seves arribades a la porta de Lucas Cajes, gaudint amb ocasions manifestes amb poc encert, mentre l’equip sitgetà el seu perill passava a pilota aturada amb serveis de corner, tot i això l’ocasió més clara la tenia Josele guanyant l’esquena als defensors en un passi a l’espai, la seva volea a la sortida del porter visitant s’estavellava al travesser, mentre que el remat final de Rio s‘anava fora.

La tònica del partit començava a canviar a la represa, un triple canvi fet per el cos tècnic, sortint Geri, Pascua i Manu Abalos donaven més frescor en la línia d’atac funcionava de la millor manera donant més profunditat a un Sitges amb més comoditat al terreny de joc, deixant el partit sentenciat 13 minuts més tard, al 64 un passi magistral de Pascua al cap de Josele i aquest obre el camí de gol posant el primer, fent el segon, al 77, en una molt bona jugada d’atac amb passi de taló de Josele a Geri i aquet s’inventava un ‘golarro’, el 2-0, deixant sentenciat un partit en que l’equip visitant no li va posar gens fàcil a un Sitges que l’aire nou del canvis donava el seu fruit.

UE Sitges: Lucas Cajes, Victor Lebrero, Álvaro Montesinos, Gerard Rovira, Over Ramos, (Alejandro Pascua 55) Josele, Javi Lara (Sacris 85) Saliou, (Joan Serra 70) Marc Martínez, Royo, (Manu Abalos 55) Victor Morillas i (Geri 55).

El Sitges viatja aquest dissabte al camp del Morell, darrer classificat amb 4 punts, dels 9 partits jugats tan sols han guanyat 1 i empatant 1, amb 8 gols a favor i 20 encaixats, l’hora d’inici al punt de les 17 hores, tot en una jornada en que el segon classificat, el Sant Ildefons, juga al camp del Parc, que el quart, el Sant Just, juga a casa amb la Fundació Atl. Vilafranca, que el cinquè, el Tortosa, juga al camp del Santfeliuenc i que el primer, el Martorell, se la juga a Vilanova i la Geltrú.