Hoquei patins

Victòria del Patí Vilanova davant el G.E.i E.G.

L’equip amb Alexis Castro mostra unes diferents sensacions

C.P. VILANOVA - G.E.iE.G.. Eix

El C.P. Vilanova ha derrotat per 5 gols a 3 al G.E.i E.G. en el partit corresponent a la desena jornada de la Nacional Catalana Masculina disputat la tarda de dissabte al Pavelló de la Plaça de les Casernes

Ahir el Patí tenia un nou entrenador i s’ha fet bona la dita d’ “Entrenador nou, victòria segura”. El Vilanova ha merescut la victòria amb un excel·lent primer temps i un segon més que correcte, malgrat que en els darrers minuts els gironins s’han apropat en el marcador, situació solucionada pel Patí, avui amb més l’ofici.que el que havia mostrat anteriorment.

Avui l’Alexis Castro ha estat tot el partit juntament amb G. Vergés ordenant i posicionant als seus jugadors, i això s’ha notat i molt. Més control, ordre defensiu, desplegament amb més criteri ofensivament i el que demanàvem: efectivitat en les jugades a bola aturada. En  resum, un canvi esperançador.

El primer temps, que com hem apuntat ha estat molt bo del Patí ha començat  força bé, veient ja de sortida un altre dinamisme i en el minut 6 Querol transformava un penal. Tres minuts més tard Lecha feia el segon i els locals seguien oferint bon joc, però en el minut 18 els gironins han escurçat distàncies, i quan  semblava que havien entrat en el partit, la jugada clau, el tercer gol de Martínez, que tallava de soca-rel la possible remuntada.

En la segona part, el G.E.i E.G. ha ofert una pressió més alta i malgrat aquesta ha estat el Patí qui ampliava el marcador amb dos gols abans dels 10 minuts. El primer de Lecha i el segon de Segrià de falta directa per blava. Ens refregàvem els ulls -dos jugades a bola aturada i dos gols. “Miratge’’?

Els visitants seguien prement l’accelerador però el Vilanova estava defensant força bé. Només el segon gol de Coll poc més de quatre minuts pel final ha creat un xic d’intranquil·litat però s’ha superat amb seguretat. Un darrer gol dels gironins ha estat anecdòtic.

En fi un partit que ens deixa bones sensacions, però que cal reafirmar-les.

C.P. VILANOVA 5 - G.E.iE.G. 3

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA.- Marimón, Mudarra, Querol, Martínez, Lecha (cinc inicial) López, Sebrià, Ferrer, Guell, Donoso (p.s.). Entrenador: A. Castro.

G.E.iE.G.- Formatjé, Plana, López, Mateos, Sala, Nonell (cinc inicial), Burgos, Coll, Costa, Dickin, Tarazaga (p.s.) Entrenador: C. Garcia.

ÀRBITRES.- Srs. G. Escobar i J.M Bravo

GOLS: 1a part; 1-0 Querol de penal (min 3), 2-0 Lecha (min 9), 2-1 Coll (min 18), 3-1 Martínez (min 19). 2a part; 4-1 Lecha (min 3), 5-1 Sebrià de FDB (min 10), 5-2 Coll (min 21), 5-3 Mateos (min 24).