Pas enrere del Patí Vilanova

C.H.P. SANT CUGAT - C.P. VILANOVA. Eix

El Sant Cugat “B” ha derrotat per 6 gols 2  al C.P. Vilanova en el partit corresponent a la onzena jornada de la Nacional Catalana de categoria masculina disputat el vespre de diumenge al Pavelló Municipal de Sant Cugat, partit que com està passant darrerament ha començat amb força retràs

Derrota clara i sense pal·liatius del Patí a casa del cuer de la categoria, i que  aquest vespre ha ofert un joc diametralment oposat al que vam veure dissabte passat. Avui ni en defensa ni en atac -avui creant poques oportunitats- els vilanovins han estat superats totalment, i ja no sols en efectivitat sinó també per actitud. Res a dir de la derrota ja que és un pas enrere pel Vilanova, ja que l’eufòria dels darrers partit, de moment s’ha aturat. Com es diu col·loquialment hem rebut un bany de realitat.

El partit ha començat força bé pel Vilanova que ha inaugurat el marcador de falta directa en el minut 5, però això ha despertat als locals que jugant en superioritat, al no transformar la falta directa per blava, han igualat el marcador i un minut més tard s’han avançat en el marcador. El Patí ha anat de més a menys.

Només començar la segona part una nova tarja blava contra el Patí l’ha transformat el Sant Cugat. La distància en el marcador s’ha tornat a escurçar amb el gol de Martínez. Esperaven la reacció i que s’entrés en el partit, però això ha estat un miratge, ja que dos gols locals en l’interval de un minut han posat les coses ja més complicades i per adobar-ho el sisè el sitgetà J. Vilà també jugant en superioritat el Sant Cugat.

Avui ja hem entrat en el segon terç de campionat, el que diuen més important. De moment, un pas enrere. Esperem que sols sigui això.

C.H.P. SANT CUGAT 6 - C.P. VILANOVA 2

Pista.- Pavelló Municipal de Sant Cugat

C.H.P. SANT CUGAT: Susach, Dalmases, Masdeu, Dilme, Planes (cinc inicial) Anyols, Vilà, Xicola, Arqués, Esteve (p.s) Entrenador: B. Ferrer

C.P. VILANOVA.- Marimón, Lecha, Mudarra, Querol, J. Martínez (cinc inicial) Sebrià, Ferrer,  Lalaguna, Hernàndez (p.s.) Entrenador: A. Castro

ÀRBITRES: Srs. J.A. Ribó i P. Basart

GOLS: 1a part; 0-1 de FDB Querol (min 5), 1-1 Dilme (min 11), 2-1 Xicola (min 12). 2ona part; 3-1 Masdeu de FDB (min 2), 3-2 Martínez (min 7), 4-2 Xicola (min 9), 5-2- Anyols (min 10), 6-2 Vilà (min 15).

TARGETES.- Blaves a Planes del Sant Cugat i a Mudarra i Querol (2) del Patí.