Victòria del Patí Vilanova davant el Malgrat per 4 gols a 2

El Vilanova ha capgirat en la segona part un resultat advers al descans

C.P. VILANOVA - C.P. MALGRAT. Eix

El C.P. Vilanova ha derrotat per 4 gols a 2 al C.P. Malgrat en el partit corresponent a la dotzena jornada de la Nacional Catalana Masculina disputat aquesta tarda en el Pavelló de la Plaça de les Casernes.

Victòria tranquil·litzadora del Vilanova desprès de la clara derrota a Sant Cugat en la que no sols el resultat feia mal sinó la mala imatge del equip. Avui desprès d’una primera part discreta i en la que ha anat als vestidors amb un gol  a zero en contra, en la segona ha superat als visitants al augmentar l’efectivitat al davant.

Avui l’efectivitat a bola aturada ha estat del 33% “algo es algo” com diríem en castellà... però es nota a faltar aquest home que s’anomena “boia”, dins de l’àrea contraria per millorar l’efectivitat.

El Malgrat ha estat un equip compacte, avui amb un porter que ha estat molt bé, però que nota a faltar el plus que la temporada passada li donava el Manel Garcia.

En la primera part ha estat el Malgrat qui inaugurava el marcador amb un tret des de la seva pròpia pista de Francisco. El Patí no ha aprofitat una directa per blava ni la superioritat.

Tot ha canviat en la segona part amb l’empat en el minut 3 (Querol en una molt bona jugada), i cinc minuts desprès amb el segon gol de Sebrià. Poc desprès una targeta blava al porter Coll, molt protestada, la no transformació del Patí i una nova blava a Parra, han portat jugant amb superioritat al 3 a 1 (Guell).

Era el minut 11, i la diferència ha portat al Patí a jugar amb comoditat davant les escomeses visitants. López en el minut 21 ha transformat amb un tret directe una falta directa per acumulació. Fins al final els visitants s’han llençat a un atac amb més cor que cap i han aconseguit el seu segon gol a manca de dos minuts pel final.

Els tres punts al sarró i tranquil·litat desprès de l’accident de la setmana passada. Ara toca anar a Mollerussa, pista complicada.

C.P. VILANOVA 4 - C.P. MALGRAT 2

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA.- Marimón, Mudarra, Sebrià, Querol, Guell (cinc inicial) Lecha Martínez, López, Ferrer, Jiménez, Donoso (p.s.) Entrenador: A. Castro

C.P. MALGRAT.- Coll, Xicola, Parra, Francisco, Jolis (cinc inicial) Pérez, Morales, Buch, Gómez, Esteve (p.s.). Entrenador: J. Martos

ÀRBITRES: Srs. Navales i Pitarch

GOLS: 1a part; 0-1 Francisco (min). 2a part; Querol (min 3), 2-1 Sebrià (min 8), 3-1 Güell (min 11), 4-1 López de FDA (min 21), 4-2 Francisco (min 23).