Tres punts d’or

El CP Vilanova ha derrotat per 1 gol a 3 al H.C. Mollerussa en el partit corresponent a la 13ena jornada de la Nacional Catalana disputat la tarda de dissabte al Pavelló Municipal de Mollerussa

Important victòria del Patí en una complicada pista i fins i tot poc coneguda pels vilanovins, ja que no tenim record que els primers equips masculins de les dues entitats s’haguessin enfrontat en competició oficial, al menys d’uns anys ençà.

El partit s’ha sentenciat en els darrers minuts de cada part, ja que desprès d’un primer temps igualat, amb molt poques faltes acumulatives, ha estat Güell qui a manca de 50 segons inaugurava el marcador.

El segon temps ha estat més mogut i el Patí ha augmentat la diferència en el minut 10  de la mà de Sebrià, però tot just un minut i escaig desprès els locals han marcat el que al final seria l’únic gol local.

Els intents del Mollerussa per fer-se amb el partit no han quallat i a manca de menys de 40 segons Güell tornava a marcar pel Patí tallant de soca rel qualsevol problema.

En resum: tres punts que ens fiquen de ple en el pom de dalt de la classificació i a l’espera de la resta de resultats per veure la situació real. Dissabte partit contra el Capellades de mal record la temporada passada.

H.C. MOLLERUSSA 1 - C.P. VILANOVA 3

Pista.- Pavelló Municipal de Mollerussa

C.P. VILANOVA.- Marimón i Donoso com a porters, Lecha, López, Mudarra, Güell, J. Martínez, Sebrià, Querol, Jiménez com a jugadors de pista. Entrenador: A. Castro.

ÀRBITRES: Srs. Bonastre i Rovira

GOLS: 1a part; 0-1 Querol (min 24). 2ona part, 0-2 Sebrià (min 10), 1-2 Piñol (min 11), 1-3 Güell (min 24).