Gaudint sense patir

El C.P. Vilanova ha derrotat per 6 gols a 0 al C.P. Capellades en el partit corresponent a la 14ena jornada de la Nacional Catalana disputat la tarda de dissabte al Pavelló de la Plaça de Les Casernes

CP Vilanova - Capellades HC. Eix

Justa, àmplia i merescuda la victòria del Patí Vilanova masculí en el partit que tancava, en quan a encontres a casa, la primera volta de la lliga regular (resta la visita a Cerdanyola ja al gener).

La visita del Capellades era esperada amb una certa recança, recordant els enfrontaments de la passada temporada, gens positius pel Patí, però avui els vilanovins l’han superat en tots els aspectes i de forma clara, no sols en el resultat sinó també en tots els aspectes del partit.

El Capellades és un equip rocós, fort físicament i amb un joc avui en que  llencen a porteria amb facilitat, esperant poder aprofitar un rebot o una bola desviada en posar un home prop de la porteria rival.

El Vilanova els ha superat en tenir el control pràcticament en tot l’encontre,  marcant el tempus del joc a les seves necessitats, molt bé defensivament amb Marimón segur i amb efectivitat davant.

En el primer temps Querol ha obert el marcador al minut 3 i López en el 11 ampliava el marcador. Una tímida reacció dels visitants, l’ha tallat el Vilanova  amb un parell de possessions al límit i amb el tercer gol de López a manca de quatre minuts pel descans.

Només arrencar el segon temps Sebrià feia el quart i minut i mig desprès el cinquè. Per adobar-ho un minut més tard Mudarra feia la mitja dotzena. El partit estava dat i beneït, i a partir d’aquí el Vilanova ha fet el que calia fer, marcar el tempus, amb possessions llargues i afermats en defensa obligant al Capellades a llençar des de lluny.

Avui considerem que ha estat un partit en el que especialment en la segona part s’ha jugat amb el cap i amb ordre.

Ara ja fins l’any que vinent.

C.P. VILANOVA 6 - C.P. CAPELLADES 0

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA.- Marimón, Mudarra, Sebrià, Lecha, Querol (cinc inicial) Güell, López, Martínez, Jiménez i Donoso (p.s.) Entrenador: A. Castro.

C.P. CAPELLADES.- González, Tarrida, Còrdoba, Urpí, Sánchez (cinc inicial) Martí, Margarit, M. Prat, O. Prat i Guasch (p.s.). Entrenador: I. Olvera.

ARBITRES.- Srs. Bifet i Serra

GOLS: 1a part, 1-0 Querol (min 3), 2-0 López (min 14), 3-0 López (min 21). 2ona part, 3-0 Sebrià (min 1), 5-0 Sebrià (min 1 i mig ), 6-0 Mudarra (min 3).