Dura derrota de l’AB Vendrell femení a la pista del líder

El sènior masculí ajorna el partit que tenia que jugar davant el Teresianes

PRIMERA CATALANA FEMENINA

LLUÏSOS DE GRÀCIA 78 - AB VENDRELL 43

Derrota en el primer partit de l’any, de l’AB Vendrell Femení, les d’Eric Blay, es van veure superades, per 78-43, pel líder de la classificació, el conjunt dels Lluïsos de Gràcia, un equip, què, només, ha perdut un partit, en el que portem de temporada.

En un encontre dominat per les locals, les del Vendrell, que tenien les baixes per lesió, de Paula Rigal i Andrea Pérez, van arribar al descans, dins el partit, en la segona part, però, la superioritat de les de Gràcia, va acabar de trencar el resultat. Després d’aquest resultat i a manca d’un partit per acabar la primera volta, les vendrellenques, presenten, un balanç de 4-8, que les situa onzenes a la classificació.

El matx va començar amb dos triples anotats per les locals, que, la visitant Paula Garcia, va respondre amb un altre tir de tres punts, 6-3 als 2’ de joc, després del 8-5, els Lluïsos, amb una defensa molt intensa, van clavar un parcial de 10-0, que estirava el marcador fins el 18-5; un triple de Gemma Miralles, trencava, el monòleg local, per deixar, un 25-12, al final d’un primer quart, dominat per les de Barcelona. En el segon període, les taronges, van mostrar, una versió molt millorada, recolzades, en una gran defensa, que va travar l’atac de les locals, que no podien, anotar, amb la fluidesa dels primers deu minuts. Els triples de Paula Peregrín i Júlia Pous, van permetre, un empat, 12-12, a la fi, del segon quart, que, mostrava, un 37-24, al descans, amb un conjunt vendrellenc, disposat, a lluitar per la victòria, en la segona part.

Una cistella de Pous, a l’inici del tercer quart, semblava, reactivar a les visitants, 37-26, però, les locals, novament, collant en defensa, van fer un parcial d’11-2, amb un Vendrell, que patia per anotar, degut a les pilotes perdudes, que posaven un 48-28, a l’equador, d’aquest període. Un tercer quart, que, es tancaria, amb un parcial global de 18-9, que, mostrava la superioritat de les de Gràcia, i que deixava un 55-33, a manca dels darrers deu minuts. Un nou parcial, de 8-3, a l’inici de l’últim període, va trencar el marcador, de manera definitiva, 63-36, deixant, en un tràmit, els sis minuts, que quedaven, fins al final del matx. Derrota, davant, el líder, en un partit que no és de la lliga, de les del Vendrell, cal, passar pàgina i centrar-se en el proper compromís, dissabte, davant el Xamba Vilafranca, que visitarà Coma-ruga, en el que serà, el darrer partit de la primera volta i el derbi penedesenc de la categoria.

Pel Vendrell van jugar: Cifuentes (3), Cabrera (3), Garcia (9), Elias (6), Rovira (4), Pous (7), Miralles (6), Peregrín (3) i Casañas (2). 4/8 tirs lliures, 9/27 tirs de dos punts, 7/29 triples.

Parcials: 25-12, 12-12 (37-24), 18-9 (55-33), 23-10 (78-43).

SEGONA CATALANA

El sènior masculí, de l’AB Vendrell, va ajornar, el partit que tenia que jugar a Coma-ruga, davant el Bàsquet Teresianes. Les baixes de jugadors, que tenien, els dos equips, va fer posposar, un partit, que es disputarà, el proper dia 7 de Febrer. Dissabte, els taronges, visitaran la pista del Sedis, de la Seu d’Urgell, en l’últim partit de la primera volta.