Maneta i bon futbol

El Sitges mostra la seva millor cara golejant a domicili al Can Cartró amb gols d’Edgard Esteve, Alex Rodríguez, Gerard Fernàndez, Marc Silva i Raul Barneda

Can Cartró – UE Sitges B. Eix

Can Cartró 1 – UE Sitges B 5

L'equip que entrena Alex Villagordo confirma el seu bon moment de forma jugant un molt bon partit al camp del Can Cartró. Un Sitges que inaugurava el marcador als primers cinc minuts saben en tot moment com fer mal a un perillós equip local en atac però feble en defensa, davant un Sitges en que el seu plantejament li anava com anell al dit per oferir el seu millor futbol en moltes fases del matx.

Ja als primers instants de l’inici es va poder veure com les aproximacions en atac sitgetanes  generaven molt de perill, obria la llauna Edgard Esteve de cap després del servei d’un corner al minut 5, l’empat degut al regal arbitral per un penal molt rigorós al minut 11, no va canviar la dinàmica ja que el Sitges estava jugant de la millor manera, fent el 1 a 2 Alex Rodríguez al minut 17, el 1 a 3 de Gerard Fernàndez al minut 44 anomenat gol psicològic donava tota la tranquil·litat per afrontar la segona meitat a un Sitges que bona part de la feina ja la tenien feta.

Un quart d’hora després de la represa Marc Silva posava el quart i pràcticament certificava el triomf, mentre el cos tècnic anava fent canvis donant aire nou a l’equip molt superior a un Can Cartró descol·locat, el darrer gol sitgetà arribava en una magnífica assistència de Carles Arribe per Raul Barneda que no perdonava posant el 1 a 5 final, amb aquest triomf l’equip ja suma 10 partits sense perdre i una miqueta més a prop del objectiu.

UE Sitges B: Jarek Barrero, Raul Barneda, (Christian Rodríguez 70) Miquel Sella, Gerard Benito (Alex López 83) Alex Rodríguez, Josep, Marc Silva, Rubén Monago, (Carlos Arrive 64) Gerard Fernàndez, (Martí Jornet 64) Hugo Rovira, Javi Aroca i (Max Gili 70).

L’equip sitgetà tanca la primera volta rebent al Municipal d’Aiguadolç al Capellades aquest dissabte, l’hora d’inici les 17’30 hores.