Un Sitges amb poc encert suma la segona derrota consecutiva

L’equip tanca la primera volta igual que l’iniciava amb dues derrotes

CF Canonja 2 – UE Sitges 1

Amb el gol encaixat al darrer minut de la primera part i fet pel local Adrià Sales, així com un segon als tres minuts de la represa de Marc Benito fou suficient per acabar perden un partit ben jugat per l’equip sitgetà al que tan sols li va faltar posar la pilota dintre més d’un cop en l’infern del municipal de la Canonja on l’afició mossegava i de que manera  amb actitud poc esportiva inclinant la balança al costat del seus canviant el criteri arbitral.

Un sitges amb absències significatives, la de Lucas Cajes i Lebrero por motius laborals i la de Josele per motius familiars, Geri per lesió i Rovira per sanció, van comptar amb els joves jugadors del B, Miquel Sella i Gerard Fernàndez per afrontar aquest enfrontament i tancant la primera volta rascant si podia ser amb els tres punts millor, tot i que la realitat fou un altre, és cert que potser el signe del matx hagués pogut ser un altre si entra la pilota al minut 6 del xut de Martí Mañé que s’anava al pal  o la de Saliou al 65 amb el marcador amb un 2 a 1 local, també és cert que el gol de Pascua al 50 entrava l’equip al partit treballant de debò per aconseguir com a mínim l’empat, jugant amb un jugador més des del minut 40 però un cop més va faltar encert, tancant amb derrota aquest tram final de la primera volta que dels 12 punts en joc tan sols s’ha aconseguit un, seguint sense sumar cap en aquest inici del 2024.

UE Sitges: Miquel Mata, Álvaro Montesinos, Over Ramos (Gerard Fernàndez 60) Javi Lara, Saliou (Rio 89) Martí Mañé, Alejandro Pascua, Marc Martínez, Joan Serra, (Jota 73) Carlos Martínez, (Manu Abalos 85) i Kawaguchi.

El Sitges inicia la segona volta jugant-se més de tres punts al camp de la Fundació Atl. Vilafranca que aquesta setmana guanyava al segon classificat, el Sant Ildefons, l’equip de Toni Salido es juga molt en aquest enfrontament, una derrota seria la tercera consecutiva, un Sitges que d’entrada en els últims enfrontaments a Vilafranca ha tret magnífics resultats.