Un Sitges cada vegada més fort

L’equip sitgetà juga una molt bona primera part però acaba patint amb el gol visitant en els darrers instants del partit

UE Sitges 2 – CF Capellades 1

Amb el triomf més que treballat de l’equip d’Alex Villagordo fa que ja siguin 11 partits sense perdre i que dels 15 encontres jugats han guanyat 8, empatant 5 i perdent 2, tancant aquesta primera volta en el seu millor moment.

El gol al minut 24 de Javi Aroca feia justícia al joc desenvolupat pel Sitges, en una fase del partit amb més possessió amb un futbol ben coordinat perforant les bandes disposant del control en tot moment, l’equip va seguir insistint a la represa, al minut 58 Josep no perdonava amb el seu gol que donava tranquil·litat ja que l’equip sabia perfectament al que jugava, en una pífia en els metres finals el davanter visitant Eduard Segura al 71 posava emoció a falta d’un quart d’hora final, donaven un pas endavant el Capellades fent que el Sitges acabes demanant l’hora.

UE Sitges B: Enric Brunat, (Jarek Barrero 76) Raul Barneda, Eduard Benito, Carles Arrive, (Marc Silva 69) Alex Rodríguez, Josep, (Pau Junyent 76) Rubén Monago, Hugo Pavia, (Alex Casañola 69) Alex López, Daniel Tamayo, Javi Aroca i (Max Gili).

L’equip sitgetà rep aquest dissabte al punt de les 17’30 hores a La Granada, en el partit d’anada La Granada perdia per 1-3 amb els sitgetans.