Tres punts de patiment

Un gol de Raul Tamayo de falta en temps d’afegit dona un triomf agònic a un Sitges que segueix escurçant diferències dalt

UE Sitges B 2 – CF La Granada 1

L’equip d’Alex Villagordo va haver de picar pedra per seguir la seva escalada als llocs capdavanters. Un Sitges gaudint d’ocasions clares de gol en les que el porter de La Granada fent una magnífica actuació es va encarregar de fer que la pilota no entres, després amb el pas del minuts els altpenedesencs s’anaven creient el poder donar la campanada.

Sense gol s’arribava al descans encarant una segona part en la que la tònica continuava sen feixuga per l’equip sitgetà que volia però no podia, al minut 71 Alex Rodríguez que havia sortit minuts abans toca la pilota suficient per obrir la llauna posant als seus per davant, el 1-0, arribant minuts en que el Sitges treballava per fer el segon, aquest no arribava i si el de l’empat del visitants després del servei d’un corner, de cap Antoni Vidal posava el 1-1, quan el visitants pensaven que el tenien al sac en menys d’un minut l’àrbitre li mostra la vermella al visitant Ariel Romero per dues grogues per protestar una falta que serveix per que Dani Tamayo amb un llançament de traca i mocador doni els tres punts al Sitges en una jornada en que el Fàtima perdia al seu camp amb el Sant Pere de Riudebitlles, el Ribes empatava a La Múnia i que l’Espirall queia a Canyelles i d’aquesta manera es col·loquen a dos punts del Espirall, quart a quatre del tercer, el Ribes i Fàtima així com a sis del líder, aquesta setmana el Piera en la primera jornada de la segona volta.

UE Sitges B: Enric Brunat, Raul Barneda, (Alex Rodríguez 70) Edgard Benito, Carles Arrive, Max Gili (Christian Rodríguez 78) Josep, Ruben Monago, Hugo Pavia, (Pau Junyent 70) Alex López, (Miquel Sella 70) Dani Tamayo, Javi Aroca i (Marc Silva 71).

Aquest dissabte segueix amb la intenció de sumar el 13  partit sense perdre al camp de  Les Cabanyes, tercer per la cua amb 13 punts, en el seu camp guanyava al Penya Jove per 4 a 2, al Capellades per 3 a 1, al Riudebitlles per 1-0 i a La Múnia per 2-0, l’hora d’inici les 17 hores.