Un AB Vendrell femení sense rotació es veu superat pel SESE B

Doble derrota del sènior masculí, en els dos partits disputats aquest cap de setmana

AB VENDRELL - CB CERVERA . Eix

PRIMERA CATALANA FEMENINA

SESE B 74 - AB VENDRELL 33

No va poder competir, l’AB Vendrell femení, durant la segona part, a la pista del SESE B. La poca rotació de les d’Èric Blay, amb només vuit sèniors i l’ajuda de la cadet, Martina Rovira, que va debutar en el primer equip, va fer, que les taronges, aguantessin, el ritme de les locals fins al descans, després, el cansament físic, en una segona part de domini de les de Barcelona, els hi va passar factura, i va fer que no podessin competir, davant un rival, que no va baixar, el ritme, en cap moment, al final, el resultat 74-33, deixa ben clar, el que va ser el partit.

L’encontre va començar amb un 9-2 favorable a les locals, però, les visitants es van refer i tancaven, el primer quart, amb un 12-10, al lluminós. Els millors minuts de les vendrellenques, es van veure en el segon període, amb una intensitat defensiva, que provocava errades en els locals, un triple de Gemma Miralles primer i dos de consecutius de Marta Casañas, igualaven el resultat 20-20, a l’equador d’aquest segon quart; després, el SESE, contestava, amb un parcial de 8-2, amb triple final inclòs, que posava, el 28-22 del descans, amb un Vendrell, que deixava bones sensacions. Unes sensacions, que es van esvair, en l’inici de la segona part, les visitants, molt cansades, físicament, no van poder respondre, al ritme que van imposar les locals,amb ràpides transicions i encert, des del perímetre, les de Barcelona, van anar incrementant el marcador, sense trobar resposta en les taronges, que al final, del tercer quart, ja cedien, per 55-31.

El darrer període, va ser de tràmit, amb un Vendrell, que només va ser capaç d’anotar, dos punts , en els últims deu minuts. Després, d’aquesta jornada, les taronges, presenten un balanç, de 5-10, que les deixa en zona de descens, pel bàsquet average, doncs, el Morell, amb el mateix balanç, està en zona de permanència. Ara, la competició s’atura pel Carnaval, el proper partit, serà, el dia 17 de Febrer, quan el, Vilabàsquet Viladecans B, visiti el pavelló de Coma-ruga.

Pel Vendrell van jugar: Cifuentes (7), Garcia (6), Elias (6), Casañas (7), Mariona Rovira (4), Martina Rovira, Pous, Miralles (3) i Cabrera. 1/2 tirs lliures, 10/30 tirs de dos punts, 4/30 triples.

Parcials: 12-10, 16-12 (28-22), 27-9 (55-31), 19-2 (74-33).

SEGONA CATALANA

AB VENDRELL 68 - CB CERVERA 77

Nova derrota dels vendrellencs, en el partit de dissabte, la cinquena consecutiva, que deixa, als d’Ivan Espallargas, cuers, a la classificació, després de perdre, per 68-77, davant el Cervera, el quart classificat. En un partit, on els taronges, van anar a remolc del seu rival, després, d’un fluix inici, però, on van tenir una gran reacció, després d’anar dinou punts per sota, que els va permetre, capgirar el resultat, a poc més de quatre minuts pel final, dos triples dels visitants, quan més apretaven els locals, van enterrar les opcions, de victòria dels del Vendrell.

L’encontre va començar, amb domini dels de la Segarra, tres triples en els primers dos minuts, van posar un 2-13 inicial, els locals, tous en defensa i lents, no podien aturar les ràpides transicions, del seu rival, 4-17, als 5’ de joc; un triple de Jordi Nieto, va trencar el monòleg dels visitants, que dominaven, per 10-19, a la fi del primer quart, amb un Vendrell, que des de l’inici, es veia a remolc del seu rival. En el segon període, el panorama, no va canviar gaire, amb uns taronges, que només, anotarien, un punt, en els primers quatre minuts, que estiraven, el lluminós, fins un preocupant, 11-27; la brega d’Abel Juncosa, lluitant cada rebot, l’encert d’Ivan Garcia i la millora defensiva, van provocar un parcial de 10-0, que acostava, 21-27, als locals, després, l’intercanvi de cistelles, amb els interiors, vendrellencs, començant a dominar, la pintura, deixaven, un 27-34, al descans, que ho deixava tot obert de cara a la segona part.

A la represa, el Cervera, va seguir portant la iniciativa, i després, del 31-42, un parcial de 0-8, amb triple inclós, pels visitants, va posar la màxima diferència, 31-50, que trencava el matx, a tres minuts i mig de tancar aquest tercer quart; un triple d’Èric Rosell, va esperonar als del Vendrell, que amb un Jordi Solé imperial, es va posar l’equip a l’esquena, juntament amb Rosell, van començar, la remuntada, dominant la zona, parcial d’11-4,que posava el 42-54, a la fi d’aquest intens tercer període. Els últims deu minuts, van començar amb un Vendrell llançat, triples de Jordi Solé i Ivan Garcia, que posaven un parcial de 8-0 i el 50-54, en el marcador, que feien pensar en la remuntada, davant un equip visitant, que no podia aturar l’encert dels locals. La intensitat defensiva dels taronges, mantenia a ratlla al seu rival, que amb 56-59, a manca de quatre minuts pel final, veia, com una cistella de Solé i un 2+1 de Rosell, capgiraven, 61-59, el lluminós, en uns minuts d’euforia local. Malauradament, els visitants, van contestar, amb dos triples consecutius, de Pau Costa i AwaisNaveed, que refredaven, parcial de 0-8, el ànims locals, 61-67 . Els d’IVan Espallargas ho van intentar, malgrat el cop rebut, 66-69, a minut i mig de la fi, però, dos cistelles del Cervera i els tirs lliures finals, van acabar de sentenciar, un partit on els vendrellencs, van pagar un mal inici, que els va fer anar a remolc del seu rival.

Pel Vendrell van jugar: Nieto (3), Garcia (13), Souto (1), Juncosa (4), Jordi Solé (18), Smith (6), Jané, Harster, Urpí, Andreu Rodríguez, Rosell (23) i David Rodríguez. 16/25 tirs lliures, 20 cistelles de dos punts, 4 triples convertits.

Parcials: 10-19, 17-15 (27-34), 15-20 (42-54), 26-23 (68-77).

CB BALAGUER 77 - AB VENDRELL 53

En el partit jugat diumenge, que s’avançava, de la jornada 16, els vendrellencs, van sumar la segona derrota consecutiva del cap de setmana, al caure per 77-53, a la pista del Balaguer. El festival de triples, dels locals, amb 13 d’anotats, van ser decisius, per entendre la derrota d’un Vendrell, que es va veure superat, sobretot a partir del tercer quart, per un Balaguer, que va dinamitar, des de l’exterior la cistella visitant. Un conjunt taronja, que es presentava amb les baixes de Joan Solé, Clifford Smith i Abal Juncosa, a banda dels lesionats de llarga durada, com són Ibáñez i Tejero, en un primer quart, marcat, pels tres triples consecutius dels locals, que posaven un 13-5, als 6’ de joc; l’anotació d’Ivan Garcia i un triple final de Jordi Nieto, deixaven, un igualat, 17-15, a la fi del primer quart.

El segon període, va estar molt igualat, malgrat, que, els locals, es posessin 28-17, uns minuts d’inspiració dels taronges, amb Jordi Nieto, molt encertat i triples de Carlos Harster i Ivan Garcia, posaven, el 33-29 del descans. L’inici del tercer quart, va ser letal, per part del Balaguer, que va encadenar, fins a cinc triples de manera consecutiva, tres de Marc Escoda i dos més, de Xavier Rubies, que van dinamitar el resultat, parcial de 19-2, que deixava un 52-31, a l’equador d’aquest, tercer període. Tot el que llançaven els locals, els hi entrava, amb un Vendrell, que es va veure desbordat, per l’encert dels locals. A partir d’aquí, els vendrellencs, ho van intentar, malgrat, la poca rotació de que disposaven, tres triples, consecutius, de Nieto, Rosell i Andreu Rodríguez, retallaven, el resultat, fins el 61-49, a quatre minuts de la botzina final, però, novament, els de la Noguera, van contestar, amb quatre triples, més, que van segellar el partit. Després, dels dos compromisos del cap de setmana, que s’han saldat, amb derrota, els vendrellencs, tanquen, la classificació, amb un balanç de 3-12, juntament amb el Ploms Salle Reus. El proper compromís, serà, el dimecres, 14 de Febrer, en el partit de recuparació davant el bàsquet Teresianes.

Pel Vendrell van jugar: Nieto (12), Harster (3), Garcia (12), Rosell (10), Jordi Solé (9), Souto, Andreu Rodríguez (7) i David Rodríguez. 8/13 tirs lliures, 12 cistelles de dos punts, 7 triples convertits.

Parcials: 17-15, 16-14 (33-29), 19-9 (52-38), 25-15 (77-53).