Segueix la ratxa

El Sitges decideix a la primera part però es desconnecta a la segona, tot i això sumen tres punts més per seguir fent camí

Les Cabanyes F.C.A. 3 – UE Sitges B 5

El Sitges B decideix en els primers 35 minuts del partit davant Les Cabanyes amb un futbol ordenat i trencador, l’equip es mostra molt efectiu arribant al descans amb un marcador d’1 a 4, a la represa els locals donen un pas endavant escurçant diferències entrant al matx en moments en que l’equip sitgetà mostrava la seva cara més desordenada, un gol d’Hugo Pavia al minut 88 donava el triomf als d’Alex Villagordo aconseguint d’aquesta manera la quarta victòria consecutiva i el 13è partit sense perdre.

El partit

Javi Aroca als primers 10 minuts avançava als seus quan millor jugava l’equip sitgetà, al 16 Alex López en una jugada col·lectiva posa el segon, fent el tercer Max Gili al 20 amb un futbol de toc amb velocitat, l’equip pràcticament tenien al sac el partit, escurçant diferències el local Manel Rosal al 23, reaccionant tímidament Les Cabanyes al joc que estava desenvolupant el Sitges Javi Aroca posava el quart arribant al descans amb aquest 1-4 inapel·lable.

Potser creient que tot estava fet el Sitges treia el peu de l’accelerador, fet que li anava com anell al dit als altpenedesencs ja que el fort ritme els havia ofegat, poc a poc anava realitzant el futbol que més l’interessava a Les Cabanyes fent el seu segon Marcel Rosa al 51, amb la reacció del Sitges va semblar que tornaven a controlar, arribava el tercer dels altpenedesencs al 83 fet per Pau Estela escurçant el resultat, Hugo Pavia al 88 amb el seu gol va acabar de sentenciar i sumar tres punts molt bons que degut a la derrota del Espirall amb el Fàtima i amb l’empat del Ribes amb l’Olivella l’equip es col·loca quart amb 35 punts, dos per sota del Ribes i a quatre del Fàtima així com a sis del líder, el Piera, proper rival al municipal d’Aiguadolç el dissabte 17 després de Carnaval.

UE Sitges B: Enric Brunat, Raul Barneda (Hugo Pavia 55) Miquel Sella, Carlos Arive, Max Gili, Alex Rodríguez, Josep Sánchez, (Martí Jornet 65) Rubèn Monago, (Marc Silva 55) Alex López, (Christian Rodríguez 71) Dani Tamayo, Javi Aroca i (Pau Junyent 55).