Hoquei patins

El Patí Vilanova empata a Sant Just però es deixa dos punts

La falta d’encert en les jugades a bola aturada, ni aprofitar les superioritats fan perdre dos dels tres punts en joc

HC Sant Just B - CP Vilanova. Eix

El Patí i el Sant Just “B” han empatat a tres gols en el partit corresponent a la dinovena jornada de la Nacional Catalana Masculina disputat la tarda-vespre de dissabte al Pavelló La Bonaigua de Sant Just Desvern.

El Patí ha deixat escapar la possibilitat d’emportar-se els tres punt al no transformar dos penals i dues faltes directes, -la darrera en el últim minut de partit- ni aprofitar les situacions de superioritat i per mes “inri” el primer gol local l’han fet en inferioritat.

Quan semblava que aquesta situació d’errades en aquest tipus de jugada estaven, si més no, superades dins dels valors normals, avui ha estat la creu.

En la primera part i abans del minut 2, el Patí no ha transformat un penal que hagués posat en avantatge als vilanovins. El partit ha entrat en una fase d’alternances, amb poca efectivitat dels visitants, però la targeta a Grima deixava als locals en inferioritat, i en una contra han provocat un penal, transformat que avançava als del Baix Llobregat abans del descans.

En la segona part sortida fulgurant del Vilanova que capgirava el marcador abans del minut 4 amb gols de Querol i López. Els locals empataven en el 9   però tot seguit López tornava a avançar al Patí. Desprès de no transformar una directa per acumulació i un penal el Vilanova ha vist com l’empenta local i una errada defensiva els permetia empatar en el minut 23. Per acabar d’adobar-ho, una blava directa a Vidal en el darrer minut donava l’oportunitat als del Garraf de trencar l’empat, però no s’ha transformat ni s’ha aprofitat el minut de superioritat.

En fi una oportunitat desaprofitada i de les d’avui es presenten poques. Avui  hem perdut dos punts. Esperem que no ens haguem de recordar-los al final.

C.H. SANT JUST 3 - C.P. VILANOVA 3

Pista.- Pavelló Municipal La Bonaigua (Sant Just Desvern)

C.P. SANT JUST.- Vílchez, Grima, Corominas, Bordonave, Vidal (cinc inicial) Blanch, Gil, Bastardas, Rodríguez, Hernàndez (p.s.)  Entrenador: Pol Macià

C.P. VILANOVA. -Marimón, Sebrià, Mudarra, Querol, Lecha (cinc inicial), J. Martínez, López, Güell, Jiménez, Donoso (p.s.) Entrenador: A. Castro

ÀRBITRES.- Srs. Q. Teixidó i M. Font

GOLS: 1a part; 1-0 Gil de penal (min 22). 2a part; 1-1Querol (min 2), 1-2 López (min 4), 2-2 Bastardas (min 9), 2-3 López (min 10), 3-3 Corominas (min23).

TARGETES.- Blaves a Grima i Vidal del Sant Just i Güell del Patí Vilanova.