El Sitges B pot amb el Piera i el col·loca en la lluita per l’ascens

L’equip sitgetà juga a un gran nivell descol·locant a un Piera que va poder sortir golejat

UE Sitges B – AE Piera. Eix

UE Sitges B 2 – AE Piera 1

Malgrat el resultat final l’equip que entrena Alex Villagordo donava tot un repàs al Piera a la primera part, l’equip sitgetà amb una mica més d’encert hagués pogut golejar als de l’Anoia amb un futbol de toc i molt ben coordinat en totes les seves línies, tot i això devan un desconegut rival basan el seu joc en pilotes llargues al espai amb poca posició superat per un Sitges que en tot moment va saber a que jugava.

El primer gol dels locals arribava en una magnífica jugada de tres tocs entre Arribe i Josep amb remat d’Alex posant el 1-0 al minut 12, en un moment en que el Sitges superava en totes les seves línies al Piera i va poder marcar Gerard Fernàndez al 14, així com al 21 o al 33 en assistència magistral que Gerard Fernàndez no va poder marcar, fent internacional al més destacat dels visitants, el porter, amb el servei d’un corner llançat per Josep al 39 Javi Aroca posava el 2-0 amb el que es va arribar al descans.

És cert que a la represa el Piera donava un pas endavant tenint un mica més la pilota però també és cert que els sitgetans molt ordenats en defensa anaven controlant, la va tenir el Piera a la recta final del matx, pilota que treia Raul Barneda de la línia de gol, Alex Casañola que sortia minuts abans, al 80, s’inventava un gran xut que s’anava fora per poc, així s’arribà al minut 85 en que l’àrbitre castigava al Sitges amb un penal del tot rigorós per dir alguna cosa i el seu màxim realitzador, Yanis Núñez, no perdonava posant un emocionant 2 a 1 al marcador en els instants finals, acabant el partit amb un expulsat per cada banda per dues targes grogues, Francesc Teixidó al 86 pel Piera i Daniel Tamayo al 89 pel Sitges B.

UE Sitges B: Enric Brunat, Raul Barneda, Edgard Benito, Carles Arrive, Alex Rodríguez (Max Gili 73), Josep Sánchez, Rubén Monago, (Marc Jornet 89) Gerard Fernàndez (Marc Silva 67) Alex López, Dani Tamayo, Javi Aroca i (Alex Casañola 77).

Ara toca el derbi comarcal entre el CD Ribes i el Sitges B a la lluita pel tercer lloc

De sumar l’equip sitgetà a l’Aitana Bonmatí, els d’Alex Villagordo aconseguirien competir tota una volta sense perdre.

Partidàs el que es jugarà aquest dissabte al municipal Aitana Bonmatí de Ribes entre el tercer classificat, els de Xavi Garcia i el quart, el Sitges B. Un enfrontament en que el tècnic sitgetà li te moltes ganes ja que encara amb ell a la banqueta no sap que es guanyar, amb dues derrotes i un empat. Un Sitges que arriba en el seu millor moment i amb la intenció de sumar els tres punts, mentre que el Ribes, l’equip menys golejat amb 14 gols encaixats, ara per ara la seva assignatura pendent és el gol, el partit donarà inici a les 17 hores es tot una prova de foc per tots dos en una jornada en que el líder, el Fàtima, juga el diumenge al camp del Torrellenc, el Piera juga al seu camp amb el Molanta i L’Espirall se la juga a casa davant l’Olivella el dissabte.