Victòria treballada del Patí Vilanova davant el Voltregà Masies

Els tres punts van arribar en els darrers tres minuts de partit i de falta directa

C.P. Vilanova - C.P. Voltregà Masie. Eix

El C.P. Vilanova ha derrotat al C.P. Voltregà Masies per 4 gols a 3 en el partit corresponent a la vintena jornada de la Nacional Catalana masculina, disputat la tarda de dissabte al Pavelló de la Plaça de les Casernes.

Treballada i patida victòria del Patí davant un jove equip osonenc que ha posat  les coses molt difícils a l’equip de l’Alexis Castro. Podíem pensar, abans de veure l’encontre, que seria, si més no fàcil, sense angoixes en veure la joventut que teníem davant. Cal considerar que és una esquadra amb la qualitat  habitual de la base del Voltregà i que en aquesta lliga, i abans d‘ahir, havia guanyat 7 partits, empatat 5 i perdut  altres 7, i aquests -excepte amb el St. Celoni i Barça a domicili- amb resultats molt ajustats. En total 59 gols a favor i 60 en contra.

Aquestes consideracions han de donar més valor al triomf vilanoví, que va arribar en el tram final del partit i superant dos empats visitants en les jugades immediates. Va ser un partit molt correcte per part del Patí, bé defensivament, amb Marimón en la seva línia i aprofitant, avui si, les jugades a bola aturada i amb alternances en el joc.

En la primera part Mudarrà obria el marcador en el minut 8, però això va esperonar als visitants que en el minut 12 empataven el partit. La sort, de vegades esquiva amb el Patí, avui va canviar i en el minut següent Querol desfeia l’empat, i quatre minuts més tard una canonada osonenca tornava la igualtat en el marcador. Abans del descans -min 22- López transformava amb un tret marca de la casa, una falta directa per targeta blava.

En la segona part, la tònica d’igualtat alternativa, amb les defenses superant a les davanteres i amb el Patí amb 9 faltes Armengol feia l’empat. Restaven 4 minuts, i ara novament es va aparèixer les fades i una falta directa, molt protestada pel Voltregà, va permetre a Querol, desfer l’empat i deixar els tres punts a casa.

Ara el proper cap de setmana difícil desplaçament a Igualada.

C.P. VILANOVA 4 - C.P. VOLTREGÀ MASIES 3

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA.- Marimón, Mudarrà, Lecha, Querol Güell (cinc inicial), Sebrià, López, Martínez, Jiménez, Donoso (p.s.) Entrenador: A. Castro

C.P. VOLTREGÀ MASIES.- Urroz, Vallbona, Gonzalez, Vila, Recuero (cinc inicial), Armengol, Jutglar, Roquer, Jurado, Sala. Entrenador: D. Rodriguez.

ÀRBITRES: Srs. J.A. Ribó i M. Martín

GOLS: 1A PART; 1-0 Mudarra (min 8), 1-1 Armengol (min 12), 2-1 Querol (min 13), 2-2 Jutglar (min 17), 3-2 López de FDB (min 22). 2A PART; 3-3 Armengol (min 21), 4-3 Querol de FD (min 22).

TARGETES.- Blaves a Mudarrà del Patí i a Armengol i Recuero del Voltregà.