Tres punts molt bons

El Sitges juga un dels partits més complets a casa i ja sumen 8 punts del 12 en joc en aquest inici de la segona volta

Plantilla de l'UE Sitges A. Eix

UE Sitges A 3 – Santfeliuenc FC 0

Juguen un partit molt seriós els de Toni Salido i fa bo el punt rascat al Prat, sumant el tres davant al Santfeliuenc no abans de realitzar un bon treball, aconseguint que els visitants no es trobin còmodes al llarg del matx demostrant l’equip la molt bona sintonia en aquest inici de la segona volta.

El gol de cap en forma de volea de Marc Martínez al minut 36 obria la llauna pel Sitges, s’estava jugant molt ordenat controlant a la perfecció als del Baix Llobregat que volien però no podien, la manca d’espais el gran problema dels visitants, al minut 70 un servei des de porta de Lucas Cajes llarguíssim es controlat per un Josele, que minuts abans havia vist la groga, guanya l’esquena als defensors per velocitat fent un gol de traca, el 2- 0, a partir d’aquí el Santfeliuenc més amb el cor que amb el cap ho van intentar sense èxit, al 78 una molt bona jugada d’atac en passi de Pascua per Sacris, aquest que havia sortit en aquesta segona part, de fort xut sentenciava tot amb el tercer gol, d’aquesta manera l’equip sitgetà torna a guanyar als de sant Feliu, ja ho van fer a domicili per 0-1, fent a la vegada bona la mitjana anglesa, dels 4 partits jugats el dos a camp contrari els ha empatat i els dos disputats a casa els ha guanyat, aquet diumenge es desplacen al camp dels darrers classificats, el Sarrià per rebre a la següent jornada al líder, el Vilanova i la Geltrú al Municipal d’Aiguadolç.

UE Sitges: Lucas Cajes, Gerard Rovira, Josele, (Joan Serra 84) Javi Lara, Geri, (Sacris 64) Saliou, Jota, Martí Mañé, Alejandro Pascua, (Manu 82) Marc Martínez i Kawaguchi.