Empat final en un gran partit

Amb el marcador aconseguit a l’Aitana Bonmatí amb el Ribes, l’equip sitgetà tanca tota una volta sense conèixer la derrota

Plantilla de l'UE Sitges B. Toni Muñoz

CD Ribes 1 – UE Sitges B 1

Amb repartiment de punts final pels dos equips s’arribava a la fi d’un molt bon partit el disputat a l’Aitana Bonmatí de Ribes entre dos dels cinc equips que es disputaran l’ascens, en una jornada en la que  els grans beneficiats han estat el Fàtima que guanyava per 2 a 3 a domicili al Torrellenc i en el que el Piera amb moltes dificultats es desfeia del Molanta per 1-0.

Una primera part en la que potser el control de la pilota passava pels jugadors del Sitges però que les millors ocasions les van tenir un Ribes, als que un cop més els mancava encert. El gol però al minut 26 de Marc Herrero de cap rematant un servei de corner els posava per davant arribant als descans amb aquest solitari gol tot i gaudir el ribetans d’ocasions clares.

La decoració canvia a la segona part, és cert que el Ribes arribava als primers minuts amb cert perill a la porta d’un Sitges que donava un pas endavant i que amb la sortida d’Alex Casañola i Pau Junyent donava més profunditat al joc d’atac de l’equip d’Alex Villagordo, arribant als darrers deu minuts en que l’equip sitgetà no es donava per vençut arribant la gran jugada per la banda de Pau Junyent al 94 i la seva centrada al mig de l’àrea la rematava en Miquel Sella i de que manera amb el cap posant el definitiu 1 a 1 al marcador, un Sitges que suma 15 partits sense perdre i un Ribes que segueix sense perdre al l’Aitana Bonmatí.

Els propers partits

Continua fen pujada el camí pel Sitges B, reben aquest dissabte al Municipal d’Aiguadolç al perillós Riudebitlles, equip jutge del campionat, a casa dels penedesencs els dos equips van empatar 2-2, l’hora d’inici les 17’30 hores.

Mentre que el Ribes se la juga al Camp del Sant Pere Molanta el diumenge a les 12 hores.

CD Ribes: Alex Rovira, Álvaro Cardiel, Jaume Font, (Pablo Pagán 84) Marc Vargas (Salami 55) Martí Ferret (Marc Navarro 84) Marcos Espigado, Gerard Marin, Jano Ramos (Marc Monasterio 68) Alan Enfedaque, (Arnau Regueiro 68) Sergi Massana i Marc Herrero.

UE Sitges B: Enric Brunat, Raul Barneda, Miquel Sella, Edgard Benito, Carlos Arrive, (Marc Silva 55) Alex Rodríguez, Josep Sánchez, Rubén Monago (Pau Junyent 68) Gerard Fernàndez, (Alex Casañola 68) Alex López, (Max Gili 68) i Javi Aroca.