L'AB Vendrell femení no pot competir davant un Castelldefels superior

El sènior masculí cedeix a la pista del Manyanet Reus, després d’una fluixa segona part

MANYANET REUS - AB VENDRELL . Eix

PRIMERA CATALANA FEMENINA

AB VENDRELL 26 - CB CASTELLDEFELS 74

L’AB Vendrell femení, es va topar amb el Castelldefels,que es va emportar la victòria de Coma-ruga, per 26-74 un equip, el visitant, fet per aconseguir l’ascens de categoria, amb una jugadora, que va ser internacional amb l’Argentina i un altre, de nacionalitat Sèrbia, que va ser professional a l’estat espanyol. Les d’Eric Blai, amb la baixa de Paula Garcia, lesionada a Sant Just, la setmana passada, van competir, durant el primer quart, però, a partir del segon, no van trobar resposta, davant un rival, que va exhibir la seva superioritat, en els tres períodes restants. L’1 de 3 en tirs lliures per les locals,davant el 20 de 31, que van tenir les visitants, sumat, a l’1/25 en triples, que van mostrar les taronges, expliquen, el perquè, d’aquesta diferència al final de l’enfrontament. I això, què, el primer quart, es va mantenir igualat, les visitants, van marcar un parcial de 2-11, de sortida, als 6’ de joc, però, les del Vendrell, van deixar,quatre minuts sense anotar a les de Castelldefels, una cistella de Marta Casañas i un triple, l’únic en tot el partit, de Mariona Rovira, tancaven, el primer període, amb un 7-11, al lluminós, què, no feia, preveure, la diferència, que es va veure al final del partit.

A partir del segon període, però, només es va veure un equip damunt la pista, les visitants, van mostrar tot el seu potencial, amb una intensitat defensiva, que les locals, no van poder superar, per contra, les de Castelldefels, van començar a produir, amb molta facilitat, en un segon quart, de clar color visitant, parcial de 4-18, que deixava un 11-29, al descans. La segona part, va començar, amb una cistella de Júlia Pous, per les vendrellenques, però, a partir d’aquí, les taronges, van estar, tretze minuts sense anotar, en uns minuts, de monòleg de les visitants, que no van deixar, cap intent de reacció, de les locals, amb un marcador, que es va disparar, fins el 13-55, a set minuts, del final, provocant, un final de partit, de tràmit. Resultat què, deixa a les taronges, en onzena posició, amb un balanç de 5-13, en zona de descens de categoria, a dos partits de la zona de permanència. Diumenge, les del Vendrell, tancaran, el seu particular Tourmalet, amb la visita, al colíder de la classificació, el Grup Barna B, un equip que només ha perdut un partit en el que portem de temporada.

Pel Vendrell van jugar: Miralles (2), Cifuentes, Cabrera (1), Elias (2), Rovira (3), Rigal (2), Pous (6), Trillas, Pérez (4) i Casañas (6).

1 / 3 en tirs lliures, 11/36 en tirs de dos punts, 1/ 25 en triples.

Parcials: 7-11, 4-18 (11-29), 2-18 (13-47), 13-27 (26-74).

SEGONA CATALANA

MANYANET REUS 70 - AB VENDRELL 53

Derrota dels vendrellencs, en el desplaçament a la pista del Manyanet Reus, un rival directe, de la part baixa de la taula. Els de Rubén Hernández, que va sumar la primera derrota, com entrenador dels taronges, van caure per 70-53, després, de competir durant la primera part i veure’s superats, per un equip local, que va ser superior, en el segon temps, guiats per una gran defensa, que els visitants, no van poder superar. A banda de la derrota, que complica,encara més la permanència, els del Vendrell, van perdre, el bàsquet average particular, que era de +8, del partit d’anada. El primer quart, va estar marcat pel gran ritme de joc i l’encert ofensiu, per part dels dos conjunts, un triple de Carlos Harster i els punts de Clifford Smith, donaven un 2-9 inicial als del Vendrell; el Manyanet, contestava amb tres triples, gairebé consecutius, què, capgiraven, 15-11, el resultat, després, dos triples, més, de Jordi Solé i Abel Juncosa, tornaven, 17-19, la iniciativa als visitants, que, arribaven, per davant, 19-21, a la fi, dels primers deu minuts. Una defensa més intensa dels vendrellencs, a l’inici del segon període, els posava amb un favorable, 19-26, en uns minuts de domini dels del Baix Penedès, amb el 24-28, però, els reusencs, van clavar, un parcial de 9-0 , amb un conjunt taronja, que va estar quatre minuts sense anotar, que, tornava, la iniciativa, 33-28, als locals, en una primera part molt igualada, què es tancava, amb un 40-35, a l’arribar al descans.

A la represa, el joc va baixar en intensitat i el partit es va travar, els de Reus, ho van aprofitar, per estirar el lluminós, 48-39, recolzats, en una defensa més sòlida, que dificultava l’atac taronja; un triple d’Eric Rosell i quatre tirs lliures de Jordi Solé, acostaven, 51-46, novament als visitants. Un triple de Borja Villaverde, pels locals, encetava un parcial de 7-0, amb el qual, es tancava, 58-46, aquest intens tercer quart. Tocava fer un gran darrer període, per intentar la remuntada, però, els vendrellencs, es van estavellar amb la defensa del rival, molt intensa, que, provocava errades en els visitants, el Manyanet Reus, per contra, aprofitava, les imprecisions, dels taronges, per marcar, un parcial en aquest inici de quart, de 6-0, que, posava, un 64-46, a sis minuts del final. Els del Vendrell, es van refer mínimament, una cistella de tres punts, de Harster, els posava amb un 66-53, a tres del final, però, els taronges, ja no anotarien, cap més punt, en els tres minuts restants, fet, que va facilitar, el resultat final, favorable a l’equip del Manyanet Reus. Després dels resultats de la jornada, els taronges, queden penúltims, amb un balanç de 4-14, en llocs de descens, a tres partits de la zona de permanència. Diumenge, el Reus Deportiu, segon classificat i que està lluitant, per ascendir de categoria, visitarà el pavelló de Coma-ruga, en un encontre, de màxima dificultat, pels vendrellencs.

Pel Vendrell van jugar: Joan Solé (6), Nieto (2), Harster (9), Smith (8), Jordi Solé (11), Garcia (6), Juncosa (5), Boada, Rodríguez (3) i Rosell (3). 9/15 tirs lliures, 13 cistelles de dos punts, 6 triples anotats.

Parcials: 19-21, 21-14 (40-35), 18-11 (58-46), 12-7 (70-53).