Jugant així aquest Sitges B pot guanyar a qualsevol rival

Els d’Alex Villagordo amb la golejada amb el Riudebitlles porten 16 partits sense perdre i ja son tercers a la classificació

UE Sitges B – CE Riudebitlles. Eix

UE Sitges B 3 – CE Riudebitlles 0

Si fa dues jornades aquest Sitges es menjava i de que manera al Piera, en aquest enfrontament davant el Riudebitlles la primera part dels d’Alex Villagordo fou per emmarcar. L’equip va remenar la pilota i de que manera, realitzant un futbol exquisit sabent en tot moment al que jugaven descol·locant a un bon equip com el Riudebitlles, que en cap moment va saber reaccionar.

26 minuts però va trigar l’equip sitgetà en obrir la llauna, va ser en una gran jugada col·lectiva i amb remat de cap del golejador Gerard Fernàndez, el 1-0, però van seguir inquietant la porteria del Riudebitlles una i altre vegada, el segon gol arribava al 38 en una molt bona jugada en la que Javi Aroca posava la guinda al seu joc amb el seu gol.

A la represa va seguir la mateixa tònica, el Sitges seguia asfixiant generant molt bones jugades, destacant que fins que va estar al terreny de joc el bon fer d’un Pau que per la banda donava molta feina als defensors visitants, per la seva banda el cos tècnic del Sitges donaven aire a l’equip movent la banqueta, Alex Casañola minuts després de sortir al terreny de joc va poder fer el tercer refusant des de la mateixa línia de gol el defensor del Riudebitlles, el 3 a 0 el posava Alex Rodríguez culminant un altre molt bona jugada iniciada per la banda d’un Sitges que va seguir fins el final amb ganes de gol.

Amb aquest triomf així com amb la derrota de Piera sorprenenment al camp del Can Cartró, i la derrota del Ribes a Molanta s’han col·locat tercers, sis punts per sota del líder, el Fàtima, i dos per sota del Piera i un més que el Ribes que és quart i tres més que el proper rival, l’Espirall que és cinquè.

UE Sitges B: Jarek Barrero, Raul Barneda, Miquel Sella, Pau Junyent, (Max Gili 72) Josep Sánchez, Marc Silva, (Carlos Arrive 67) Ruben Monago, Gerard Fernàndez, (Alex Casañola 67) Alex López, (Christian Rodríguez 76) Daniel Tamayo i Javi Aroca.

L’equip viatja aquest dissabte al camp del Base Espirall en un partit que es jugarà dos quarts de cinc.