L’AB Vendrell femení es veu superat per la solidesa del líder

El sènior masculí no pot competir davant un Reus Deportiu que es fa fort des de la defensa

Imatge d'arxiu. Eix

PRIMERA CATALANA

CB GRUP BARNA B 68 - AB VENDRELL 32

Partit molt similar del sènior femení, al que va jugar el sènior masculí, amb derrota, davant un equip, que es va mostrar superior, des de la defensa, que va deixar en un 33% d’encert en el llançament de dos punts, a les visitants. Les d’Eric Blai, van caure per 68-32, a la pista del líder, el Grup Barna B, un equip, que, només ha perdut un partit en el que portem de temporada. El matx va començar, amb un Grup Barna, molt intens en defensa, que contestava,el triple inicial de Gemma Miralles, amb un parcial d’11-0, la pressió a tota la pista de les locals, va travar l’atac visitant, en un primer quart, que es tancava, amb un 16-6, a l’electrònic. En el segon període, l’equip taronja, va millorar les prestacions en atac, dos cistelles de Berta Elias, posaven el 16-10, les de Barcelona, seguien, molt actives, tant en defensa com en atac i tornaven a estirar el marcador, 25-16, a tres minuts per arribar al descans.

Un últims minuts, d’aquesta primera part, on les visitants, es van veure superades pel seu rival ,que va provocar, pèrdues i baixos percentatges en el llançament, que, marcaven un parcial de 10-0, que deixava, un 35-16, a l’equador de l’enfrontament. Un tercer quart, favorable a les del barri del Clot, que sentenciaven el marcador, amb unes vendrellenques, que només van poder anotar, quatre punts, en aquest període, fruit, de la defensa rival, un lluminós, que posava, un clar, 49-20, a l’espera de disputar-se, els últims deu minuts, que van ser de tràmit. Amb aquest partit, s’ha acabat el tram més exigent del calendari, que tenien les taronges, que amb un balanç de 5-14, estan en zona de descens de categoria, a tres partits de la zona de permanència, que justament, marca el Morell, el qual visitaran, les vendrellenques, el proper dissabte.

Pel Vendrell van jugar: Miralles (7), Cifuentes (6), Cabrera, Elias (10), Rovira (4), Rigal (3), Pous, Trillas (1), Pérez i Casañas (1). 8/14 tirs lliures, 9/27 tirs de dos punts, 2/21 triples.

Parcials: 16-6, 19-10 (35-16), 14-4 (49-20), 19-12 (68-32).

SEGONA CATALANA

AB VENDRELL 31 - 31 REUS DEPORTIU 62

Derrota dels vendrellencs, davant el Reus Deportiu, un equip, el visitant, fet per pujar de categoria, pel resultat de 31-62, en un partit, que al descans, ja estava decidit. Els taronges, van estar negats de cara a cistella, amb un arbitratge, que els va collar en excès i que els va acabar descentrant, en una segona part que va ser de tràmit. Per si no fos poc, a les baixes per lesió, de llarga durada, d’Alejandro Ibáñez, Àlex Tejero i Òscar Souto, es van afegir, la d’Abel Juncosa, baixa per aquest partit i la lesió, que es va fer, en el darrer quart, Andreu Rodríguez, en una temporada, marcada per les lesions, que han minvat el potencial, dels del Vendrell. L’encontre es va iniciar amb dos triples del reusenc, Marc Navarro, que donaven la iniciativa al seu equip, la defensa del Reus Deportiu, molt intensa, dificultava l’atac dels locals, que en els vuit primers minuts, encaixaven un 2-12, de parcial; un triple, d’Andreu Rodríguez i una cistella d’Ivan Garcia, acostaven, 7-14, als taronges, a la fi del primer quart.

En el segon període, es va repetir, la situació, dels primers deu minuts, amb un Vendrell, que no trobava situacions clares en atac, davant la defensa agresiva dels visitants, que tenien la permesivitat arbitral, un fet que va descentrar als locals i que va portar la desqualificació, del tècnic vendrellenc, Rubén Hernández, després de protestar als àrbitres. Un fet, que va provocar, un seguit de tirs lliures, pels reusencs, que van acabar la primera part amb un parcial de 0-9, que va disparar el marcador, del 13-22, al 13-31 del descans. Un marcador molt pobre, pels de Coma-ruga, per intentar, competir, davant un equip de la part alta de la taula. La segona part, va ser de tràmit, amb els vendrellencs, intentant, recuperar sensacions, amb un equip visitant, que no va baixar, la intensitat en cap moment. El tercer quart, es tancava, amb un parcial de 12-22, que deixava, un clar, 25-53, a manca del darrer període. Els resultats de la jornada, no han acompanyat als taronges, que amb un balanç de 4-15, estan situats a la penúltima posició, a tres partits dels llocs de permanència, quan queden set jornades per acabar la competició. El proper partit, serà, dissabte a la pista del Torreforta, un rival directe, que suma una victòria més que els del Vendrell, i on la victòria, és obligatòria, si es vol seguir somiant amb mantenir la categoria.

Pel Vendrell van jugar: Smith (4), Nieto (1), Boada, Rosell (2), Jordi Solé (8), Joan Solé (2), Harster (5), Garcia (4) i Rodríguez (5). 7/13 tirs lliures, 9 cistelles de dos punts, 2 triples anotats.

Parcials: 7-14, 6-17 (13-31), 12-22 (25-53), 6-9 (31-62).