Empat final en el derbi esperat en el que no val mancar res

El Vilanova s’avançava de penal rigorós que Matty no perdonava al minut 75, mentre que el Sitges empatava al 88 amb un gran gol de Shinn

UE Sitges – CF Vilanova. CF Vng/ @foto. bestia

UE Sitges 1 – CF Vilanova 1

Amb empat a un, mateix resultat que la primera volta, es va arribar a la fi del derbi d’Aiguadolç. Partit passat per aigua en el que no va faltar la polèmica degut a l’arbitratge de Marc Boada arran sobretot de l’expulsió de la  gran figura del Vilanova  Bily, deixant als de la capital del Garraf des del minut 40 en inferioritat numèrica, malgrat la pluja caiguda al llarg de tot el dia el municipal d’Aiguadolç registrava una molt bona entrada d’aficionats, uns  primers minuts d’inici de molta igualtat e intensitat per part dels dos equips, potser amb una millor sortida dels locals buscant el contraatac tot i que l’equip vilanoví l’igualava així com anaven transcorrent els minuts, el respecte dels dos equip portaven a jugades puntuals amb poc de perill en aquets minuts per part dels dos equips, al minut 24 arribava la jugada polèmica, passada de Nao per Bily i aquest acaba caient dins de l’àrea del Sitges desequilibrat per Rovira, arriscant anant a terra, l’àrbitre no xiulava penal i si la groga al golejador del Vilanova per entendre que havia simulat la caiguda, un fet sorprenent molt protestat per l’afició vilanovina, ho va intentar Josele a la mitja hora de joc en una pilota a l’espai en errada del visitant Sebas, que ell mateix mol segur i ràpid es va creuar quan aquest encarava a Albert Alfonso, la targeta que havia vist Bily li passava molta factura al minut 40, després de una lluita de la pilota per alt amb Marc Martínez al mig del camp veia la segona groga sorprenenment havent de deixar el  terreny de joc deixant al seu equip en inferioritat.

Començava el Sitges amb molta possessió els primers minuts de la represa amb un Pascua que ho va intentar, amb el conjunt  vilanoví un xic endarrerit però molt be col·locat, i que poc a poc es va anar traient la pressió de sobra, els canvis realitzats per Xavi Vilagut donaven aire a l’equip que li anaven com anell al dit, de cap Rovira feia lluir al porter Albert Alfonso que amb l’ajut d’un defensor vilanoví refusaven el perill, en la següent jugada Pozzo va ser protagonista al 74 quan va anar a rebre a l’àrea i va caure en presencia de Marc Martínez, l’àrbitre xiulava penal molt rigorós i molt dubtós i que Matty asumia la responsabilitat i avançava al seus amb el 0-1, els moviments fets a la banqueta del Sitges amb la sortida al terreny de joc de Saliou, Sacris i Shinn l’equip Sitgetà es va trobar més còmode i més intens en aquest darrers minuts, va ser Shinn el que s’inventava un golarro al minut 88 per l’escaire d’Albert Alfonso, empatant un partit que pràcticament tenien perdut. Tot seguit Oriol Codina rematava al travesser, arribant als instants finals del matx va estar marcat per la lesió d’Aleix Semur amb una lesió del genoll dret i va haver d’abandonar el camp en ambulància, la nota negativa d’un derbi intens ben jugat per un Vilanova que jugava més de 50 minut amb un home menys i sense el seu davanter referent, així que per un Sitges que va jugar millor quan l’equip vilanoví jugava amb 11 jugadors i que va saber reaccionar quan el partit pràcticament el tenien perdut.

UE Sitges A: Lucas Cajes, Lebrero, (Juan Serra 76) Álvaro Montesinos, Gerard Rovira, Josele, Javi Lara, Geri, (Saliou 67) Jota, (Sacris 76) Alejandro Pascua, Marc Martínez, Carlos Martínez i (Shinn 76).

Cf Vilanova: Albert Alfonso, Roger Peña, Aleix Semur, (Alex Saldaña 89) Sebas, Bily, Matty, Nao, (Jan Álvarez 76), Nik, (Dai 64), Gerard Pedrol, (Fernando Pozzo 64) Oscar Morell i Oriol Codina.

El proper partit del Vilanova aquest diumenge al Municipal dels Alumnes Obrers al punt de les 17 hores, rebent al Ascó.

L’UE Sitges per la seva banda es desplaça aquest dissabte al camp del Sant Just.