El Patí Vilanova surt golejat de Ripoll

Un inici espantós i la falta d’eficàcia en atac han condemnat al Vilanova

C.P. RIPOLL - C.P. VILANOVA. Eix

El C.P. Ripoll ha derrotat i golejat per 6  a 1 al C.P. Vilanova en el partit corresponent a la 23èna jornada de la Nacional Catalana masculina disputat en la tarda – vespre de dissabte al Pavelló Poliesportiu de Ripoll.

Dura i merescuda derrota del Vilanova en la visita a la pista del Ripoll -pista sempre complicada pels vilanovins- i que ha arribat per diferents motius i tots negatius. Primer i important un inici de partit desastrós, amb tres gols en nou minuts que ha condicionat l’encontre, desprès la manca d’encert en les dues jugades a bola aturada en la primera part, i un segon temps amb cor però sense efectivitat fins a la meitat. Desprès fins al final a aguantar com es podia el xàfec.

El Ripoll ha fet el seu partit, que se li ha posat de cara ben aviat, la manca d’encert del Patí li ha permès en la segona part plantar-se molt bé defensivament, amb el porter aturant tot el que arribava i sortint amb perill a la contra.

Desconcertant inici del Vilanova, que ha rebut en nou minuts tres gols i que ha estat una joguina en mans del Ripoll. El Patí ha començat a partir d’aquí a despertar-se, i dissortadament Querol no ha transformat una falta directa en l’equador de la primera part que l’hagués fet entrar en el partit. Per adobar-ho una nova jugada a bola aturada -penal contra els locals a manca de quatre minuts, tampoc ha estat aprofitada, aquest cop per López-. Total al descans 3 a 0.

En la segona part el Patí ha intentat i fins i tot  portar el control amb més cor que eficàcia. El gol de Jiménez, que podia haver posat als de A. Castro en el partit, ha quedat  ràpidament contrarestat amb el quart gol local. A partir d’aquí ja s’ha acabat el partit. Dos gols més del Ripoll sols han servit per fer sortir els colors als del Garraf.

Ara divendres a quarts de nou del vespre contra el Manlleu i a esperar que els osonencs no es plantin en Les Casernes a un equip totalment diferent al que normalment disputa aquesta categoria catalana. Ja ens enteneu oi...

JORNADA 23

C.P. RIPOLL 6 - C.P. VILANOVA 1

Pista.- Pavelló Municipal Ripoll

C.P. RIPOLL.- Masoliver, Estebanell, Farres, Martin, Davesa (cinc inicial) Castro, Serra, Cabré, Monje, Font (p.s.). Entrenador: F. Carmona.

C.P. VILANOVA.- Marimón, Mudarra, Lecha, López, Güell (cinc inicial), Sebrià, J. Martínez, Querol, Jiménez i Donoso (p.s.). Entrenador: A. Castro.

ÀRBITRES.- Sr. D. Calonge i O. Morisio

GOLS: 1a PART; 1-0 Martín (min 6), 2-0 Estebanell (min 8), 3-0 Farrés de FDB (min 9). 2a PART; 3-1 Jiménez (min 12), 4-1 Farrés (min 12), 5-1 Farrés de FDB (min 14), 6-1 Monje (min 18).

TARGETES.- Blava per López i Martínez del Vilanova.