Hoquei patins

Decebedor empat del Patí Vilanova davant el Manlleu

El Vilanova es deixa dos punts importantíssims cara a la classificació pels play off d’ascens

C.P. VILANOVA - C.P. MANLLEU “B” . Eix

El Patí i el Manlleu “B” han empatat a tres gols en el partit corresponent a la 24èna jornada de la Nacional Catalana Masculina i disputat el vespre de divendres al pavelló de la Plaça de les Casernes.

Decebedor empat del Patí, en un encontre que a priori semblava perfecte per, si es guanyava, permetre afrontar el tram final de la fase regular amb una certa tranquil·litat cara a la classificació pel play off d’ascens i especialment després de la derrota a Ripoll.

Hi havia recel de la visita dels osonencs, per veure amb quina alineació es presentava el Manlleu al no tenir competició el primer equip, però la nit de divendres va venir amb l’equip habitual de Nacional Catalana, i com quasi sempre amb el porter, aquest si habitual en el de l’hoquei Lliga Plata.

El Vilanova no va aconseguir la victòria, davant un equip molt jove, però molt ben treballat i amb un porter (Panenque) que va fer un recital, per varies raons. La primera el gol de directa als 40 segons, en una falta de López en l’àrea contraria. Falta justeta però evitable, desprès la poca efectivitat en jugades  clares de gol, malgrat l’actuació de Panenque sota pals, els errors no forçats i algun desajust defensiu. Tot això sumat porta al resultat gens positiu i al desencís general.

El partit va començar malament pel Patí amb la falta directa als 40 segons ja esmentada, i el gol en la transformació. Tocava remar contra corrent. Després d’uns minuts amb el Patí recuperant-se de la sorpresa, va arribar l’empat amb un xut desviat pel duo Lecha – Querol. El Vilanova va entonar-se i va passar a controlar més el partit i en el minut 18 López va transformar una directa per targeta blava i va avançar als locals, resultat que es va mantenir fins al descans.

En la segona part el Manlleu va sortir més endollat i el Patí va salvar els mobles gràcies a un Marimón excels. Les rèpliques dels d’Alexis Castro no donaven resultats positius per falta d’encert uns cops i per Panenque en altres i en el minut 15 una greu errada no forçada va permetre una arribada en solitari de Hidalgo que va posar l’empat en el lluminós.

Els osonencs van prémer l’accelerador i quan més patien els vilanovins Lecha, en el minut 20 feia el tercer gol. A partit d’aquí emoció al màxim perquè el Manlleu posava a prova a Marimón, fins que en un desajust defensiu López feia l’empat a tres definitiu.

Mal resultat pel Vilanova que ara haurà se suar de valent si vol estar en el quartet del play off, ja que resten sis partits i en té dos a casa i quatre a fora, el primer a Girona, passada la Setmana Santa.

C.P. VILANOVA 3 - C.P. MANLLEU “B” 3

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA.- Marimón, Mudarra, López, Sebrià, Querol (cinc inicial), Lecha, Güell, Martínez, Jiménez i Donoso (p.s.). Entrenador: A. Castro.

C.P. MANLLEU “B”.- Panenque, Solé, Gurt, Contreras, López (cinc inicial), Hidalgo, Valls, Soler, González i Clusellas (p.s.) Entrenador.- A. Casanovas

ARBITRES.-  Srs. O. Garriga i A. Garcia

GOLS.- 1a Part: 0-1 Gurt de FDB (min 1), 1-1 Querol (min 7), 2-1 López de FDB (min 18). 2a Part: 2-2 Hidalgo (min 15), 3-2 Lecha (min 20), 3-3 López (min 23).

TARGETES.- Blaves a López del Patí i a Hidalgo del Manlleu.