MGC Mútua Ribes Sènior Femení – Hapo Joventut Mataró. Ramón Stockli

División de Honor Plata - Grup C - Jornada 24

MGC Mútua Ribes Sènior Femení 24 – Hapo Joventut Mataró 31

Dissabte, 23.03.2024, 18.00h / Pavelló Municipal Sant Pere de Ribes

En l'equip ribetà hi havia un cert optimisme de poder tornar a aconseguir una victòria després de quatre mesos contra un rival que ja no es jugava res i contra el qual es va empatar en la primera volta.

La realitat va ser que el MGC Mútua Ribes no va tenir opcions. El Mataró es va mostrar superior en tots els aspectes. En el minut 8 amb el resultat de 3 – 7 els tècnics locals ja van haver de demanar el primer temps mort. No va donar el resultat esperat ja que les del Garraf ja no van tornar a entrar en el partit.
Una defensa local tova va encaixar 9 gols en els primers 11 minuts (4 – 9). A partir d'aquest moment es va aconseguir tancar espais i ja només es van encaixar 6 gols fins al descans. S'havia solucionat els desajustaments en defensa però l'atac seguia sense funcionar. A partir del minut 18 amb el 7 – 11 en l'electrònic, el Ribes va estar més de 7 minuts sense marcar. Es va arribar al descans amb el resultat d' 11 – 15.

En la segona part el Mataró es va limitar a controlar el partit i la diferència de gols va oscil·lar entre 4 i 9 a favor de les del Maresme. Les ribetanes, amb molts errors en les transicions, es van mostrar insegures i van fallar molts xuts a porteria (efectivitat de només el 47%).

A destacar en positiu per part del Ribes a Roser González en la porteria i sobretot la bona actuació de Joana Santiago que a part de marcar 5 gols, va provocar penals i va ser de les poques jugadores que va aconseguir desestabilitzar la defensa rival.

Mancant dues jornades el MGC Mútua Ribes és dotzè, dos punts per sobre de l'últim (Gavà) i té un punt més que penúltim (Benidorm). Si la pròxima jornada el Ribes puntua en La Roca o perd el Gavà o perd el Benidorm la permanència en Plata estarà matemàticament assegurada.

Abans de la pròxima jornada es disputarà un matx molt atractiu. El dissabte, 6 d'abril, 21.30h, es jugarà al Pavelló de Ribes un amistós contra la Selecció Nacional de Paraguay.

Per part del Ribes van jugar (gols): Cristina Hernández (1), Jessica Fleitas (6), Shelsea Carreaga (2), Naiara Aragón (1), Anna Gargallo (1), Alba Serrano (1), Aina Gallart (3), Paula Corrales (2), Laura Roldán (1), Joana Santiago (5), Maria Stockli (1).

Porteria: Roser González (efectivitat 33%) / Paula Simó