El Sitges pateix el pitjor correctiu en el que va de campionat

Els de Toni Salido segueixen sense funcionar a camp contrari, dels 15 punts disputats en aquesta segona volta han sumat només dos

UD Gornal – UE Sitges A. Toni Muñoz

UD Gornal 5 – UE Sitges A 1

Partit per oblidar del Sitges al camp del Gornal, els de Toni Salido naufraguen davant un rival directe i mostrant la pitjor cara en el que va de campionat, els dos gols encaixats al primers 20 minuts descol·loca totalment a l’equip que no tan sols no te la pilota i no reaccionen mostrant molt poc en atac trobant molt espais els locals que s’anaven al descans controlant i portant el partit on els interessava.

Amb la sortida a la represa de Jota per Saliou donava un pas endavant en l’aspecte ofensiu el Sitges generant arribades, buscant el gol que li fes entrar en el partit però amb poc encert, en un altre internada del Gornal el seu jugador Marcos Morales posava el tercer i la sentència degut que ni amb el gol de Sacris que havia sortit instants abans, al 74, es va poder creure en la remuntada, caient una nova gerra d’aigua freda amb el quart del Gornal al 86 de Jali Aali. Pasqua que ja havia gaudit d’una clara pilota de gol amb el 3 a 1 no encertava a porteria buida enviant la pilota fora, amb un Sitges molt tocat en temps d’afegit arribava el cinquè també de el Jali Aali i definitiu dels locals, d’aquesta manera l’equip segueix el seu patiment fora d’Aiguadolç, després dels resultats d’aquesta jornada l’equip és novè amb 32 punts, quatre punts per sobra dels llocs de descens. Un Sitges que rep aquesta setmana al segon per la cua, al Morell, amb la necessitat de sumar els tres punts, assegurant sobretot el punts a casa.

Per aquest encontre amb l’absència per motius personals de Geri el cos tècnic contava amb aquets jugadors, Miquel Mata, Gerard Rovira, Josele, Javi Lara, (Sacris 69) Saliou, (Jota 46) Martí Mañé, (Montesinos 79) Alejandro Pasqua, Marc Martínez, Joan Serra (Manu 63) Carlos Martínez, (Over Ramos 79) i Shinnosuke.