Un pas més endavant

L’equip sitgetà decideix a la segona part sumant d’aquesta manera 20 partits sense conèixer la derrota

UE Sitges 4 – La Múnia 1

La Múnia tan sols va poder aguantar els primers 45 minuts de joc, els d’Alex Villagordo troben potser masses dificultats al primer tram del partit per fer mal, el gol de Josep de cap al minut 2 és igualat tan sols un minut més tard pel visitant Eric Bermudes, amb l’empat a un el Sitges va pressionar de debò tenint la posessió de la pilota però li va mancar més ordre i més encert de cara a barraca.

El gol d’Alex Casañola als primers cinc minuts de la represa culminant una molt bona jugada d’atac fa que l’equip comenci  a sentir-se còmode engegant el seu futbol  fàcil i de triangulació, Gerard Fernàndez amb el seu remat posava el tercer deixant pràcticament tot vist per sentència al 58, és cert que tot i el 3 a 1 els penedesencs no donaven el partit per perdut tapant espais, lluitant i de que manera per aturar als d’Alex Villagordo que amb els transcòrrer del minuts es mostraven forts i contundents, Max Gili al 67 posava la guinda al pastís amb el seu gol, el definitiu 4-1, donant tres punts molt bons per seguir somiant després d’una jornada que amb els resultats haguts tot segueix igual a falta de 18 punts en joc, on el Piera, segon, suma 2 punts més i el primer el Fàtima li treu sis a l’equip sitgetà.

El cos tècnic contava amb aquest jugadors per aquest enfrontament: Enric Brunat, Miquel Sella, Carlos Arrive, Alex Rodríguez, Josep (Max Gili 59), Christian Rodríguez, (Alex López 66) Rubén Monago, (Marc Silva 66) Martí Jornet, Gerard Fernàndez, (Pau Junyent 59) Alex Casañola, (Hugo Pavia 59) i Dani Tamayo.

Ara el derbi comarcal, l’Olivella

Aquest dissabte el Sitges se la juga en una altre final més de les sis que resten, en aquest cas al Municipal de la Crivillera, davant un Olivella que també es juga molt, 11è a la taula amb 26 punts, dels 24 partits disputats han guanyat 8, empatant 3 i perdent 14, l’hora d’inici les 17 hores.