El Samà masculí està a una victòria de la permanència

El SAM guanya contra el Sant Boi (87-56) i es col·loca a una victòria de la permanència

Imatge d'arxiu

L'Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAM) va guanyar a Copa Catalunya. Els jugadors d'Adrià Piñol van poder superar els visitants i van endur-se els dos punts en la vint-i tresena jornada per 87 a 56 contra Bàsquet Sant Boi en el Pavelló Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú.

Els vilanovins van rebre la visita d’un dels rivals de la part baixa de la lliga, però molt directes per la lluita per la permanència a Copa Catalunya. El primer quart va ser un vendaval d’atacs i defenses per part dels dos equips. Les anotacions a cistella van ser molt altes i el tanteig va ser vistós durant els primers deu minuts.

En el segon període, els bordeus van agafar avantatge i els canvis defensius que van fer que manessin en el marcador per marxar a la mitja part amb bones sensacions. En el tercer quart, l’inici va ser molt dur i van poder sentenciar el matx ampliant la diferència al taulell de punts per acabar allargant l’avantatge en el darrer període.

És un partit molt complet per nosaltres i ha arribat quan més ho necessitàvem”, comenta  Adrià Piñol, entrenador del Samà masculí. “Estem a una victòria per la permanència i  lluitarem per aconseguir-ho”, afegeix. Amb aquesta victòria, el SAM es manté a la sisena posició de la classificació amb 11 victòries, 12 derrotes i 34 punts. El pròxim partit serà contra el BC Tecla Sala a domicili.

El Samà femení perd de nou

El SAF perd contra el Premià (50-64), un dels rivals més directes, però donen una bona imatge

L'Intersport Olaria – Samà Vilanova (SAF) perd a Supercopa Femenina. Les jugadores d'Òscar Andreu no van poder superar les visitants i van sortir derrocades en la vint-i quatrena jornada per 50 a 64 contra el Wecolors – AB Premià en el Pavelló Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú.

Les vilanovines van rebre la visita d’un dels rivals més directes i que lluiten per no descendir de categoria. Una oportunitat d’or per allunyar-se d’aquella zona, però no va ser possible.

Van començar el matx amb un mal inici ofensiu que va comportar a la fallida de cistelles i l’avantatge del rival. Tot i això, el final del primer quart les bordeus van poder igualar el nivell del partit a base de triples. En el segon període, les visitants es van allunyar, però els llançaments de la línia de tres, un altre cop, van fer que les vilanovines capgiressin el marcador.

En la segona part, les samistes es van apropar al taulell de punts, però un parcial de 0-11 en quatre minuts van fer que les locals s’allunyessin del partit i que en el darrer període s’acabessin les oportunitats d’una possible remuntada.

Amb la derrota, el SAF segueix en la part baixa de la classificació amb sis victòries, 18 derrotes i 30 punts. El pròxim partit serà contra el Càmping Bianya Roser ‘A’ a casa.