L'AB Vendrell femení perd davant els Lluïsos, en el darrer partit a Coma-ruga

El partit del sènior masculí davant el Teresianes, on els taronges, es jugaran la permanència, es va ajornar fins el proper divendres

Imatge d'arxiu

PRIMERA CATALANA FEMENINA

AB VENDRELL 41 - 76 LLUÏSOS DE GRÀCIA

Darrer partit de les taronges, al pavelló de Coma-ruga, aquesta temporada, on s’enfrontaven, als Lluïsos de Gràcia, en un duel, desigual, on les locals, amb el descens confirmat, no s’hi jugaven res i les visitants, què, arribaven segones a la classificació, s’estaven jugant, l’ascens a Copa Catalunya. Al final, les de Gràcia, es van emportar el partit, per un clar 41-76, demostrant la seva posició a la taula i l’ambició, per aconseguir una victòria, què, les deixa amb possibilitats d’ascens, a una jornada per acabar la lliga, per contra, les del Vendrell, desmotivades, no van oposar gaire resistència, davant un rival superior. L’encontre no va tenir gaire història, iniciant-se amb un tir lliure de Berta Elias, que posava, l’1-0, al marcador, única avantatge de les vendrellenques, en els quaranta minuts; després, el joc va ser un monòleg de les visitants, què, tancaven el primer quart, amb un 5-14, al seu favor. La intensitat defensiva dels Lluïsos de Gràcia, dificultava l’atac de les locals, provocant errades en el llançament, malgrat els dos triples, anotats per Júlia Pous i Gemma Miralles, en aquest segon període, les d’Eric Blay, sempre van anar a remolc del seu oponent.

Al descans, el resultat era de 16-32, què, certificava, que la defensa visitant, era del tot determinant. El partit es va acabar de trencar, en un tercer quart, on les del barri de Gràcia, van treure tot el seu potencial ofensiu, ràpides transicions, l’encert a cistella i el domini del rebot, van ser factors claus, per entendre, el resultat final, davant un Vendrell, que tenia que suar cada cistella. Un tercer període, que deixava un parcial de 13-29, què, significava el 29-61, a manca dels darrers deu minuts. Amb tot decidit, l’últim període va ser el més igualat i on les taronges, van poder igualar, el joc del seu rival.

La lliga es tancarà, el proper dissabte amb un derbi penedesenc, a la pista del Xamba Vilafranca, en un duel de rivalitat, sense res en joc, però, que les del Vendrell, voldran emportar-se.

Pel Vendrell van jugar: Cifuentes (3), Cabrera (2), Elias (6), Casañas (2), Rovira (3), Rigal (6), Pous (9), Miralles (6) i Peregrín (4). 9/16 tirs lliures, 10/29 tirs de dos punts, 4/23 triples.

Parcials: 5-14, 11-18 (16-32), 13-29 (29-61), 12-15 (41-76).

SEGONA CATALANA

El sènior masculí, va veure com el partit que tenia que jugar dissabte per la tarda, a la pista del Teresianes, quedava ajornat, perquè, els locals, no disposaven de pavelló per jugar, l’esmentat encontre. Així, doncs, serà, el proper divendres, quan es disputi aquest, transcendental partit, pels vendrellencs, què, es jugaran la permanència, a la categoria, en aquest darrer enfrontament.

Per mantenir-se a la segona catalana, els de Rubén Hernández, hauran de guanyar de 12 punts o més, per aconseguir la salvació, en cas de triple empat, amb el mateix Teresianes i el Balaguer, si, els de la Noguera guanyen, el seu darrer partit, llavors, només caldrà, superar, per 8 punts o més, al rival de divendres, per guanyar-li l’average particular i seguir una temporada més a la categoria. Tot el que no siguin, aquestes dos combinacions, farà, què, els taronges, perdin la categoria i confirmin el descens a la primera territorial.